Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Výcvikové dny

Strana:

Výcvikové dny, individuální hodiny pro pejsky a páníčky pro rok 2016!

24.02.2016
Výcvik pejsků ve skupině a pak úspěšné složení zkoušek je odměnou všech.

Pro rok 2016 nabízíme: 

 - výcvikové dny pro skupiny (nejvýše 4 pejsci + vůdci) příprava na požadovaný typ zkoušek

-  individuální hodiny pro pejska a páníčka (pro začátečníky i pokročilé)

Termíny a typ loveckého výcviku dle Vašeho požadavku lze domluvit e-mailem, nebo telefonicky. 

Výcvikový den 23.8. s jagdteriérem

29.08.2015
Nero, Lovka a Ebi na výcvikovém dni, Wega tam raději na fotce není, Neroušek měl o ni velký zájem...

Opět výcvikový den s jagdteriérkou Ebi, špringrem Nerem (Nero je u nás na malé výcviku), křepelačkou Lovkou a jezevčíci Wegou.

Výcvikový den 23.7. a 2.7. s jagdteriérem.

05.07.2015
Výcvikový den s Karou a Ebi 23.7.2015

23.7. jsem cvičila s Karou a zároveň s jagdteriérkou Ebi přinášení. Holky se snažily, majitel Ebi je velmi šikovný a Ebi ještě víc. 2.7. bylo pokračování a obě fenky dělaly pokroky. 

Výcvikový den 12.4.2015

16.04.2015
Výcvikový den 12.4.2015

Další výcvikový den se konal 12.4. Bylo slunečno a užívali jsme si to. Výcvik byl zaměřen na přípravu disciplín na barvářské zkoušky. Pobarvené dráhy pejsci zvládali velice dobře. Společné vodění a odložení je dobrá průprava na zkoušky. Také nechybělo následování s výstřelem.

Všichni byli spokojeni a těšíme se na další shledání!

 

Výcvikový den 22.4. + oslava narozenin Lovky a Mendy.

04.04.2015
Společná fotka - zleva Nero, Mendy, Candy z Vrchánova, Niké, Lovka a Naiky

22.4. se konal první výcvikový den v tomto roce. Pejsci si zkusili svou první pobarvenou stopní dráhu, učili se odložení, vodění společně s ostatními pejsky a zároveň probíhala socializace u mladých psů.

Zároveň naše Mendy (nar. 20.3.)a Lovka (nar. 6.3) oslavily druhé narozeniny. 

Výcvikové dny pro rok 2015

01.02.2015
Výcvikové dny pro rok 2015

Pro rok 2015 Vám nabízíme výcvikové dny, které jsou určeny pro začátečníky, pokročilé i pro zkušenější vůdce. Nabídku termínů přikládáme. Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vás!

Výcvikové dny 15.6. a 6.7.

21.07.2014
Flat Čenda dosledoval srnčí deku.

15.6. proběhl výcvikový den zaměřený na barvářské a lesní zkoušky. Barvy šly pejskům dobře, ale i ostatní disciplíny. Nemáme společnou fotku, ale pár fotek z práce pejsků křepelice Tíny, jagošky Ebi a flata Čendy. Asistoval mi Giulian.

6.7. se výcvikový den konal o rybníka, kde jsme procvičovali disciplíny na speciální zkoušky z vodní práce. Border teriérka "Kik" a její vůdkyně byly moc šikovné, akorát chudinka měla co dělat, aby vytáhla kachnu z hlubokého rákosu plného bahna. Dále se procvičoval Hubert z Větrné paseky a vůdce od křepelice Tíny, která nemohla trénovat kvůli hárání. Páníček se alespoň koukal a učil se. Opět Giulian asistoval.

Děkuji všem za účast a budu se těšit na další setkání!

Výcvikový den 12.4.2014

27.04.2014
Celá parta výcvikového dne. Dvě jagošky, bordice, špringra Maja, Giulian předváděcí pes a Mendy pomocný pes při socializaci.....

12.4. proběhl výcvikový den zaměřený na výcvik a přípravu na barvářské zkoušky. Počasí nám přálo. Všichni měli možnost si vyzkoušet pobarvenou stopní dráhu, společné odložení, vodění a i chování po výstřelu. Velký pokrok za celý den udělala border teriérka se svou vůdkyní, která vůbec neznala nic o výcviku loveckého pejska. Obě dvě "holky" se velmi snažily a trpělivě naslouchaly rady. Celá parta držela pohromadě a udělali jsme všichni pro ně maximum. Borderka se učila slídit za pomocí jagdteriérky Ebi a našeho špringra Giuliana. Bylo to zajímavé pozorovat, jak se zvolna rozkoukává a rozběhává za pejsky. Na konci výcviku už byla úplně jiná. Odměnou jí byla stopa tažené srnčí vysušené deky, která se jí moc líbila. Držíme fenečce i vůdkyni palce, ať se jim vše podaří, tak jak si představují. 

Přijela i Maja z Větrné paseky a spolu se sestrou Mendy se pořádně vyřádily.

 

Výcvikové víkendy pro rok 2014 - nabídka termínů

13.01.2014
Výcvikový víkend 2013 - červen.

I pro letošní rok nabízím výcvikové víkendy pro Vás, kteří  si nevíte rady s Vaším loveckým pejskem i pro Ty, kteří si chtějí zopakovat disciplíny jen tak pro radost a poznat další psí nadšence a přitom navštívit nejsevernější část naší vlasti. 

Přikládám termíny výcvikových víkendů a výcvikových dnů. Všechny zájemce srdečně zvu a těším se na Vás!

 

Výcvikový den 29.9. a 6.10.2013

11.10.2013
Výcvikový den 6.10.2013, špringr Hubert z Větrné paseky, jezevčice Hany ze Zbynova, špringra Izabela z Větrné paseky a jezečice Gira od Náplavky.

29.9 a 6.10. probíhala připrava na barvářské a barvářské zkoušky honičů. Počasí přálo, pejsci se učili na zkoušky a nálada byla přímo podzimová.

Děkuji majitelům pejsků za účast, přeji úspěšné předvedení na zkouškách a věřím, že se někde určitě zase uvidíme!

Do konce měsíce října je možnost se ještě přihlásit na výcvikový den, pouze však již v pracovní den telefonicky, nebo e-mailem.

 
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)