Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

novinky / news

Strana:

Křepelák Jack - úspěchy na výstavách

14.12.2021
Jack z Větrné paseky KV -třída veteránů - V1, BOV, BOS a jeho kamarádka Axa z Větrného Týnce, třída veteránů V1, BOV

Křepelák Jack z Větrné paseky má stále i ve svém věku úžasné výsledky na výstavách.

Klubová výstava 5.6. Klášterec nad Ohří - klubová německých křepeláků, rozhodčí MVDr. Josef Nosek - třída veteránů výborný 1, BOV, BOS!!!

10.7. spec. výstava slídičů, Kolín - V1, BOB, BIS čestná třída 3. místo!!! Gratulujeme majitelům a děkujeme za vzornou péči Jacka!

 

Národní výstava Mladá Boleslav 15.8.- velký úspěch křepeláka Jacka

25.09.2020
Jack z Větrné paseky osmiletý

Jack z Větrné paseky - německý křepelák získal v osmi letech ve třídě veteránů výborný 1, BOV (nejlepší veterán) BOB (vítěz plemene)! Jack má již hodně úpěsných potomků u nás i v zahraničí. Působí v CHS AXALLY. Děkujeme majitelům za vzornou péči o Jacka a o jeho vzorné předvádění na výstavách a zkouškách! Moc si toho vážíme! Také děkujeme za nádherné fotografie!

Zorro z Větrné paseky - smutná zpráva

23.01.2020
Zorro jako malé štěňátko - pejsek barvy liščí červeň.

Smutnou zprávu jsme obrdrželi o majitelů našeho odchovance německého křepeláka ZORRA z Větrné paseky. Odešel do věčných psích lovišť21.1. 2020. Je nám to moc líto....

Info o chovu křepeláka.

08.11.2018
Info o chovu křepeláka.

V současné době nemáme v naší CHS plemeno německý křepelák. Naše poslední fena Lovka z Větrné paseky vesele loví a hlavně dosleduje spárkatou zvěř 600 km od nás. Má se skvěle, je štastná a to je pro nás velmi důležité. V chovu německých křepeláků již končíme. Německý křepelák potřebuje co nejvíce času trávit v revíru a to mu v současné době nemůžeme dopřát. Na křepeláky nikdy nezapomeneme, je to naprosto úžasný lovec, velmi inteligentní a učenlivý pes. A to přímo univerzální. Náruživý vodař, špičkový aportér, spolehlivý na dosledy a náš Edy Vezír dokonce vynoroval lišku, hrabal a hrabal, až liška vyběhla ven. Je i velmi mazlivý, milý, věrný jednomu pánu a i pes hlídací. 

Křepelák JACK - úspěch na výstavě, Chira - úspěšný dosled

26.11.2017
MVP Praha - 4.11.2017 - Jack výborný1, CAC, CACIB, BOB

JACK z Větrné paseky - 4.11.2017 MVP Praha - třída šampionů, výborný 1, CAC, CACIB, BOB

Jack sbírá tituly jeden za druhým, moc gratulujeme majitelům a taky moc děkujeme za výbornou prezentaci Jacka jak v předvádění na výstavách, tak na zkouškách!

CHIRA z Větrné paseky - má za sebou velmi úspěšný dosled dančete! Majiteli přejeme lovu zdar! 

Německý křepelák Jack z Větrné paseky - Český Grand Šampion a Šampion ČMKU!

31.05.2017
Klubová výstava Loučeň 2014

JACK z Větrné paseky získal tituly ČESKÝ GRAND ŠAMPION a ŠAMPION ČMKU! Neuvěřitelné!!! Moc gratulujeme majitelům za obrovskou cílevědomost a stižádost vedení Jacka dál a dál!

JACK z Větrné paseky - DUOCACIB Praha

03.11.2016
Jack z Větrné paseky - DUOCACIB Praha - V 1, CAC, CACIB, BOB 2x !!!

Mezinárodní výstava PRAHA 29.-30.10. německý křepelák JACK z Větrné paseky po oba dny získal ocenění: Výborný 1, CAC, CACIB, BOB !!! Velmi gratulujeme majitelům Jacka za tak krásný výsledek, moc děkujeme za jeho předvádění jak na výstavách, tak na zkouškách a za vzornou péči o něj!

JACK také složil 27.8. všestranné zkoušky ve II. ceně a stal se zároveň vítězem zkoušek!

Křepelák Jack - úspěch na výstavě, Jerry oznamuje černou zvěř, Lovka udělala zkoušky.

27.04.2016
Jack - výborný 1, CAC, CACIB, BOB

JACK z Větrné paseky - 23.4.MVP České Budějovice - V1,CAC,CACIB,BOB - moc gratulujeme majiteli! JERRY z Větrné paseky - oznamuje černou zvěř, LOVKA z Větrné paseky složila zkoušky BZH v I. ceně.

JACK z Větrné paseky - Klubové honičské zkoušky

24.11.2015
Tři nejlepší křepeláci KHZ.

JACK z Větrné paseky - absolvoval se svým majitelem a vůdcem Klubové honičské zkoušky 21.-22.11.2015 Kolowratovy lesy - Diana, ze sedmi křepeláků skončili na druhém místě v I. ceně a získali celkem 190 b.! Lukáši moc gratuluji a zároveň děkuji za úžasnou práci práci s Jackem a o péči o něj. 

Křepelák LARGO - chovný pes!!! CHRIS složil VZ!!!

05.11.2015
Largo z Větrné paseky - chovný pes

LARGO z Větrné paseky se stal chovným psem!

Vítěz třídy, Krajský vítěz, Vítěz Mladé Boleslavi, Klub. výstava výborný 4, ZV III.c., VP II. c., LZ I.c., PZ I.c, DKK 0/0. Moc gratulujeme majiteli!

CHRIS z Větrné paseky - složil při OMS Třebíč VZ v I. ceně, 428 b. Gratulujeme majiteli!
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)