Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

Štěňátka

Strana:

Štěňátka jezevčíků drsňáků jsou v nových domovech.

15.04.2023
Farlow odjíždí.

Štěňátka jezevčíků jsou v nových domovech. Mají skvělé páníčky. Budou se mít dobře, budou výbornými společníky, skvělými loveckými psy a věříme, že někteří z nich i zasáhnou i do dalšího chovu těchto šikovných pejsků. Mamince jsem slíbila chovnost Bettynky a odchov štěňátek, je vše splněno. Bettynka jde za rok do zaslouženého důchodu a už je jenom na nových majitelích, zda bude chov "Hříbečků" pokračovat.

Štěňátkům jezevčíkům drsňákům bylo šest týdnů a mají nové foto.

17.03.2023
Naši loupežníci Falco, Farlow, Fík, Frolík, Fatty, Frenny a Freya.

Je to banda rošťáků a lotrů! Perou se, štěkají, šmejdějí, prostě správní jezevčíci drsňáci! Máme z nich radost a našli jsme jim ty nejlepší páničky! Všichni jsou zadáni a doufáme, že budou platnými pomocníky myslivců a věřnými společníky celé rodiny! Uteče to jako voda a půjdou do nových domovů. Protože tu máme stále zimu, zatím si užívají teplo domova a šmejděj aspoň po bytě. 

Nové foto štěňátek jezevčíků drsňáčků ve čtyřech týdnech!

02.03.2023
Štěňátka stáří čtyři týdny už pěkně baští.

Štěňátkům jezevčíčkům drsňákům jsou čtyři týdny. Mají se čile k světu. S jedním pejskem jsme se museli rozloučit....máme tedy čtyři pejsky a tři fenečky.

Máme ještě volnou fenečku a dva pejsky!

Pokud máte zájem o fenečku, nebo pejska z tohoto spojení, napište, nebo zavolejte! Hledáme páníky nejen myslivce, kde bude jezevčík loveckým pomocníkem i společníkem, ale i páníky, co budou s jezevčíkem chodit na procházky, výlety a přitom se mazlit na gauči. 

Máme štěňátka jezevčíků standard drsnosrstých!

08.02.2023
Štěňátka druhý den po narození.

Máme osm štěňátek jezevčíků drsňáčků! JPět pejsků a tři fenečky. Jejich příchod na svět 31.1. byl trochu komplikovanější, ale máma Betty i štěňátka jsou v pořádku.

Pokud máte zájem o štěňátko, máme ještě dva volné pejsky a jednu fenečku! Rádi umístíme štěňátka do mysliveckých rodin, ale i do rodin, kde se bude mít dobře, bude milým společníkem a bude mu nabídnuta přiměřená aktivita. 

Nové foto štěňátek jezevčíků standard drsnosrstých z nových domovů

23.09.2021
Egon u Hříbečku se svým starším bratrem Dantem u Hříbečku. Jsme rádi, že jsou kluci spolu.

Máme zprávy a fotky od některých odchovanců CHS u Hříbečku. Děkujeme moc a přejeme všem krásné chvíle s jezevčíky drsňáky!

 

Nové foto štěňátek jezevčíků standard drsnosrstých

04.09.2021
EBON u Hříbečku - volný pejsek, foto v sedmi týdnech

Přiblížila se doba, kdy štěňátka jezevčíků drsnosrstých začínají odcházet do nových domovů. Máme jejich foto v sedmi týdnech.

Stále hledáme vhodné páníčky pro pejska EBONA - velmi milý pejsek, není to takový ten všetečka jezevčík, hezky reaguje na zavolání, příjde, mazlí se. K oběru od 4.9.

Máme štěňátka jezevčíků drsnosrstých standardních!!!

16.07.2021
Bettynka a její krásná miminka.

12.7.2021 se Bettynce u Hříbečku narodilo osm krásných maličkatých štěňátek! Pěk pejsků a tři fenečky. Všichni jsou v pořádku!

Nabízíme ještě volného pejska!!! Máte o něj vážný zájem? Zavolejte nám, nebo napište!

Štěňátka odjíždí do svých nových domovů, už máme nové fotky.

05.05.2020
Dante v novém domově. Má krásný pelíšek.

Nadešel čas se rozloučit se štěňátky jezevčíků i bordíků. Přijeli si pro ně skvělí a hodní páníčci, což je úžasné. Štěňátka se budou mít dobře a my se budeme těšit na zprávy o nich.

Příští štěňátka jezevčíků drsnosrstých standard a border teriérů plánujeme na jaro 2021!!!

Nové foto štěňátek jezevčíků drsnosrstých.

13.04.2020
Naši malí lumpíci.

Štěňátka jezevčíků drsňáků od Bettynky mají nové foto v pěti týdnech. Jsou roztomilá, šikovná, krásná no prostě úžasná štěňátka. Příští týden dostanou oboječky, abyste věděli, kdo je kdo.

Nové foto všech štěňátek jezevčíků drsnosrstých.

30.03.2020
Štěňata Bettynky 4 týdny

Máme nové foto štěňátek jezevčíků drsňáků od Lary i od Bettyny. Štěňatům Lary jsou 4 týdny, Bettynky 3,5 týdne. Jsou úžasná, samostatná a velmi šikovná.

Všechna štěňátka jsou zadaná!!!
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)