Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

štěňátka/puppies

Strana:

Foto štěňátek mini jezevčíků z nových domovů

23.09.2021
Jejej toto štípe to seno!

Naše malá miminečka Dianka (Ria) Doubravka (Linda) a Dráček (Spot)se mají skvěle, jsme moc rádi! Děkujeme majitelům za milé zprávy a za moc hezké fotky!

Štěňátka jezevčíčků trpasličích/králičích už jsou v nových domovech.

23.08.2021
Kouzelná Dianka.

Naši malí jezevčíčci odjeli postupně do nových domovů. Jejich nové domovy a rodiny jsou skvělé a užasné. Dráček dokonce odjel za naší Ájou - Tami, už teď jsou skvělí kamarádi. Přejeme štěňátkům krásný nový život v nových domovech!

Nové foto štěňátek jezevčíků standard drsnosrstých

05.08.2021
Celá parta Hříbečků pohromady.

Našim "Hříbečkům" už byly tři týdny. Jsou hrozně roztomilí a jsou to opravdoví Hřiby! Dostali jména: pejsci Ebon, Edar, Edy, Egon a Ergus, fenečky Ebi, Ejka a Eli.

Stále hledáme pro jednoho pejska nového páníka, který pokud možno bude myslivec, či bude s pejskem chodit na pravidelné procházky a pak ho třeba mít na gauči, jako společníka. A že "jezevci" dokáží být srandovní společníci a tou svou svéhlavičkou potěšit v každé situaci, to asi ani nemusím psát. Jsou vysoce inteligentní a pokud mu dáte správné "mantinely", budete mít super parťáka!

Představujeme Vám naše štěňátka jezevčíků trpasličích/králičích

11.07.2021
Vzorná máma Capetka s dětmi.

Našim štěňátkům je 2,5 týdne. Máma Capetka se o ně vzorně stará a štěňátka jsou jako kouličky. Už otevřela očka! Máme pro ně jména: fenka černá s pálením DOUBRAVKA, fenka tygr DIANKA, pejsek tygr DRÁČEK.

Máme štěňátka jezevčíků králičích/trpasličích!!!

28.06.2021
Capetka vzorná maminka.

Capetka z Větrné paseky porodila 23.6.2021 tři krásná něžnoučká štěňátka! Dvě fenečky, černou s pálením a černou s pálením tygrovanou a pejska černého s pálením tygrovaného. Všechno proběhlo v pořádku, Capetka je šikula.

Všechna štěňátka z tohoto spojení jsou zadaná!!!

Postoje všech štěňat jezevčíků v sedmi týdnech.

28.04.2020
Car u Hříbečku (Lara z Chraštínského lesy x Bor z Rozstání pod Ještědem)

Máme foto postojů našich "Hříbečků". Něco se povedlo, něco ne. Není to úplně jednoduché...ale všichni jsou fešáci a fešandy, no ne?

Hrátky se štěňátky - společné foto všech štěňat jezevčíků.

26.04.2020
Debbie

Konečně máme pro Vás fotky společných fotek štěňátek při venkovních hrách. Nasadili jsme jim rozlišovací obojky a do tří dnů si je navzájem "sundali" . Jezevčíci jsou prostě od malička vynalézaví. Naštěstí mi je známe a rozlišíme je i bez obojků. Čas běží a za malou chvíli, budou odjíždět do nových domovů.

Štěňata jezevčíků foto v nových domovech. Capetka zůstává doma.

30.07.2018
Cipísek (Monty) se svou milující paničkou.

Naše štěňátka Capetka, Capík a Cipísek se mají dobře. Přikládáme fotky z jejich nových domovů. Děkujeme majitelkám za zaslané zprávy a fotky pejsků!

Capetka je tak šikovná, hodná, velmi temperamentní a aktivní, že jsme se rozhodli, že zůstane doma.

 

Štěňata jezevčíků odcházejí do světa.

17.05.2018
capík

První štěňátka opouštějí rodnou stanici a začínají odjíždět - naši jezevčíčci. Přikládáme fotky v pěti týdnech a sedmi týdnech.

Štěňata jezevčíků tři týdny!!!

12.04.2018
Capí s maminkou.

Naši malí jezevčíci mají tři týdny. Představujeme Vám Capíka, Cipíska a Capetku . Pomalu se učí papat. Máme volného pejska i volnou fenečku!!!
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)