Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

štěňátka/puppies

Strana:

Jezevčice Ája a Ajka v nových domovech.

18.07.2016
Ajka středem pozornosti v novém domově.

Jezevčičky Ája a Ajka se mají v nových domovech dobře. Děkujeme moc za fotky!

Štěňata jezevčíků odcházejí do světa.

04.07.2016
Ája a Ajka jsou roztomilé malé slečny. Foto téměř v osmi týdnech.

Je čas se rozloučit s našimi štěňátky jezevčíků - s Ájou a Ajkou. Ajka již odjela do nového domova. Ája ještě čeká na svou paničku. Obě fenečky jsou úžasné, mají skvělou povahu. Přejeme jim hodně štěstí v nových domovech!

Nové foto štěňátek jezevčice Wegy.

06.06.2016
Ája a Ajka čtyři týdny.

Štěňátkům Wegy jsou čtyři týdny. Nakonec jsme fenečky přejmenovali na Áju a Ajku. Jsou roztomilé a něžňoučké.

Nové foto štěňátek jezevčice Wegy.

25.05.2016
Ája z Větrné paseky - patnáct dní

Štěňátka Wegy Ája a Ajka rostou jako z vody. Fotili jsme je, když jim bylo patnáct dnů.

Obě fenečky jsou zadané!

Jezevčice WEGA má štěňátka!

10.05.2016
Fenečky Ája a Ajka třetí den po narození.

6.5. Weguška porodila dvě krásné fenečky - černé s pálením. Hlídá si je a výborně se o ně stará. Fenečky mají již jména - Ája a Ajka. 

Jezevčice WEGA je březí!

30.03.2016
Naše březí "Wegušátko".

Jezevčice WEGA Gold Madeira je březí! Budeme se těšit na malé králíčky-trpaslíčky!

Máte zájem o štěňátko z tohoto spojení? Můžete si ho rezervovat! Očekáváme štěňátka výborných povah, vynikajících loveckých vlastností a velmi pěkného exteriéru. Štěňátka jsou vhodná jak pro myslivce, tak pro zájemce, kteří chtějí šikovného společníka pro celou rodinu!

 

 

Jezevčice WEGA byla za ženichem!

10.03.2016
Naše králice Weguška

Jezevčice WEGA Gold Madeira byla 3.3. u krycího pejska Krise ze Sfory Cetkowanej. Vše proběhlo jak má být a když vše dobře dopadne, na štěňátka se budeme těšit začátkem května!

Pokud máte zájem o štěňátko z tohoto spojení, už teď si ho můžete zamluvit! Štěňátka očekáváme v barvě černé s pálením a pokud bude mít Wega vlohu pro hnědý gen, může si objevit i štěňátko hnědé s pálením. Mini jezevčíci jsou maličcí lovečtí pejsci s velkým bojovným srdcem. Jsou naprosto spolehliví na dosled postřelené veškeré zvěře, výborně slídí a někteří z nich dokonce skládají tak těžké zkoušky, jako jsou honičské! Jsou velmi stateční! Jako společníci jsou naprosto úžasní rarášči, lumpíci, mazlíci i hlídači! S mini jezevčíkem se určitě nebudete nudit!

 
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)