Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

Sraz Větrňáků ve dnech 12.-14.7.2013

Ve dnech 12.-14.7. probíhal 2. sraz Větrňáků. V sobotu jsme běhali o nejhezčího psa ASS a nejhezčího psa NK, probíhala ukázka práce záchranářského psa - Irana z Větrné paseky, ukázka agility - Ebigeil a ukázky loveckého výcviku a rady jak na něj. V neděli nás vydrželo už jen pár a udělali jsme si výšlap na Tanečnici, kde jsme sraz ukončili obědem.

Účastníci srazu špringři: Diana, Ebigeil, Giulian, Hubert, Iran, Izabela, Mendy, Maja, Xaro a Antonio

Účastníci srazu křepeláci: Chlupka, Jessie a Lovka

Nejkrásnější špringr srazu - Iran z Větrné paseky

Nejkrásnější křepelák srazu - Chlupka (Edyna) z Větrné paseky

Nejlepší aportér srazu - Xaro z Větrné paseky

Všem moc děkuji za účast, bylo to krásné setkání. Nezapomenu na to, když mě Iránek našel v lese a vytrvale mě hlásil, než přišel psovod. Byl to velmi krásný pocit, že takovýmto způsobem dokáže pes zachránit lidský život!

Za rok opět nashledanou!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto všech zúčastněných pejsků a majitelů. Souzozenci - zleva Mendy z Větrné paseky, uprostřed starší bratr Iran, vpravo Maja. Giulian se představuje. Foto všech špringrů na srazu. Předvádění v kruhu - boj o nejhezčí špringra srazu. Křepláci na srazu - zleva Jessie, Lovka a Chlupka (Edyna) Hubert měl možnost si vyzkoušel slaňování psa a hrnul se do toho. A Hubert jede, pozor!!! A Hubert vyjíždí! Záchranářský pes Iran se svou psovodkyní. Další odvážný pes se slaňoval Xaro. Jen vydrž Xaro, musím si tě vyfotit! Ani křepeláci se nedali zahanbit. Odvážná Jessie se nechala slaňovat také! Předváděí se štěňata Mendy a Maja. Mompy (Diana) nosila atrapu bažanta. Máma Diana (Mompy) se svým synem Iranem - záchranářem. Jsme na něho obě hrdé. Nejkrásnější špringr srazu Iran a hned za ním Hubert. Závěrečný nedělní výlet na vrchol Tanečnice - zleva Iran, záchranářský bernský salašnický pes Portos, Giulian, Diana, Hubert, Ebigeil, Antonio Juiseppe Gabretina a Xaro. Nase křepelačka Lovka. Předvádí se Xaro. Stále je ve skvělé formě. A toje naše štěňátko Maja se svým majitelem Pavlem. Chlupka (Edyna) se předvádí. Portos našel figuranta za balíkem a hlasitě ho oznamuje. Naše Mendy si našla novou kamarádkou věkově stejně starou. Křepelice Lovka a špringra Maja se pěkně kočkovaly. Předvádí se Jessie. Ještě jednou Jessie. Jdeme dolů z Tanečnice.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)