Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Výcvikové dny

Strana:

Výcvikový den s Kerdíkem, kamarádem Gardonem, Reishou, Karou a s Hubertem.

25.09.2017
Golden - kamarád Kerda, Kerdík, Kara, Reisha a Hubert na výcvikovém dni.

Krásný výcvikový den byl 22.8., kdy přijel na výcvik Kerd se svou paničkou a kamarádem goldenem Gardonem. Přijel také Hubert s Káťou. Protože Kerd má výborné lovecké vlohy, rozhodla se majitelka, že zkusí zkoušky i vloh a když to půjde, tak i podzimní zkoušky. Cvičily jsme slídění, kdy se Kerdovi podařilo vypíchnout zajíce - půláka, pěkně ho sledoval a hlásil stopu. Má i vrozený aport, kdy neměl problém aportovat zvěř. Bylo to fajn a počasí nám přálo. 

 

Výcvikové dny březen, duben, květen a červen 2017.

06.08.2017
Kopovka Ája dala práci, je ještě přiliš mladá...

Výcvikové dny proběhly v březnu, v dubnu, v květnu a v červnu. Cvičili se mnou welšpringra Ízi, kokra Bonie a jezevčík Ben. Já jsem připravovala na zkoušky kopovku Áju, jagdteriéra Gora, křepeláka Tedyho a německou braku Almu. 

Výcvikové dny, individuální hodiny pro pejsky a páníčky pro rok 2017!

09.01.2017
Pojďte s námi cvičit! Labradorka Penny na PZ 1.10.2016 - říká, já už budu hóóódnááá!

Pro rok 2017 nabízíme společné výcvikové dny, individuální hodiny pro pejsky a páníčky (základní výcvik loveckého psa, příprava na zkoušky atd. dle přání majitele psa). Termíny lze domluvit telefonicky (602813706), nebo e-mailem (kadlemika@seznam.cz). Budete srdečně vítáni, těšíme se na Vás!

Výcvikové dny s anglickou kokršpanělkou.

30.11.2016
Výcvikový den 22.11. Bonie, Wanda a Reisha.

26.10. a 22.11. probíhaly výcvikové dny s kokřicí Bonie na dosledové práce a základ disciplín na BZ a BZH. Kokřice i její vůdce jsou velmi šikovní a tak ani s první barvou neměla Bonie problém. Při té přiležitosti si také zkusila svou první pobarvenou stopu naše Reisha a asistovala nám bordice Wanda. Tak zase někdy příště se sejdeme.

Výcvikový den s jezevčíkem.

24.10.2016
Orfík se těší na barvu.

16.10. opět výcvik s jezevčíkem a šikovným mladým páníčkem. Kluci předváděli, co se naučili a jestli mohou jít na barvářské zkoušky. Pochválila jsem je oba - kluci šikovní! No a 23.10. při OMS Mladá Boleslav složili spolu BZ v I. ceně 80 b. Gratulujeme!

Výcvikové dny s welššpringršpanělkou.

15.10.2016
Pohledávka pernaté Ízinka už skvěle zvládla.

4.10. probíhal výcvikový den opět s Isabelou z Ohrádek - Ízi. Tentokrát už neaportovala atrapy, ale zvěř. Domácí úkoly splnili páníček i fenečka dobře!

A pak 8.10. složili při OMS Litoměřice podzimní zkoušky ve II.ceně, moc gratulujeme!

Dnes ještě probíhal výcvik na barvářské zkoušky honičů a opět byla Ízi velmi šikovná.

 

Výcvikový den 9.7.2016.

21.07.2016
Izabelka je moc milá a hodná fenka.

9.7. proběhl výcvikový den s welššpringršpanělkou Isabelkou - "Ízi". Výcvik byl zaměřen na disciplíny podzimních zkoušek. Ízi s páníčkem dostali domácí úkoly, tak uvidíme, jak se jim bude dařit příště. Ízi i páníček jsou šikovní a snaživí.

Výcvikový víkend s křepeláky.

10.07.2016
Němečtí křepeláci se svými vůdci.

2.-3.7. probíhal výcvikový víkend s německými křepeláky. Archie se připravoval na PZ a Jagar na BZH. Nakonec jsme pracovali i na barvách. Archie s paničkou dostali úkoly a věřím, že jim vše půjde. Oba křepeláci byli velmi šikovní a páničkové také. 

Výcvikové dny s border teriéry.

04.07.2016
Počasí nám přálo a pejsci s vůdci se snažili pěkně pracovat.

9.6. a 17.6. probíhaly výcvikové dny s border teriéry. 9.7. se učil bordík Bonzík pracovat na barvě, následovat vůdce, odložení, nahánění a taky ukázal, že ho moc baví vodička. Zároveň se učil se mnou i jagdteriér Lerry. Další den 17.7. pracovali dva bordíci na barvě, procvičovali si vodění na řemeni, odložení a následování s výstřelem. Ani Lerry opět nezahálel. Bylo to fajn!

Výcvikový velikonoční víkend

27.03.2016
Nero, Hubert a Niké z Větrné paseky, jezevčice Beky na výcviku 26.3.

Tento víkend je ve znamení výcviku. Konečně trošku teplejší počasí a sluníčko! Křepelák, jezevčík, parson a naše "parta" špringrů procvičovala hlavně klidové disciplíny, slídění, vodění, odložení a pobarvené stopní dráhy. 
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)