Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Nabízíme štěňátko jezevčíka dlouh. trpasličího/králičího - pejska ihned k odběru!!!
Do karty psů doplněn angl. špringršpaněl YORDAN z Větrné paseky - chovný pes v rodině
Máme špringří štěňátka! Štěňátka jsou všechna zadaná!

štěňata / puppies

Nabízíme černobílou fenečku anglického špringra - XANTU!!!

05.08.2019
Xanta - Angie je velmi temperamentní šikovná fenka, velmi učenlivá a chytrá.

Pro velmi vážnou alergii na psí chlupy své nové majitelky se nám vrátila černobílá fenečka od Kary - XANTA. Slyší na jméno Angie - Endží. Loučení s ní bylo pro paníčky velmi těžké...hledáme jí touto cestou znovu nový domov. Zatím si u nás hraje se svou sestřičkou Xilke - Gerdou, která je zadaná a čeká na své nové majitele.

Chcete Angii? Volejte, nebo nám napište!

 

Štěňata Kary v nových domovech. Xilke ještě čeká.

09.07.2019
Xuri - Darcy, v novém domově.

Štěňátka Kary již odjela do nových domovů. Máme foto Xanny, Xanty, Xii, Xuriho, Xaviho, Xantose a Xilke. Mají úžasné páníky a mají se skvěle! Děkujeme novým majitelům za zaslané fotečky a zprávy. Fenečka Xilke je zadaná a ještě chvíli musí počkat na nového páníčka, aby mohla odcestovat trošku dál.

Štěňata Kary nové foto.

14.06.2019
Xaviho oblíbený kelímek

Špringří štěňátkům je sedm týdnů. Máme nové foto, brzy se s námi budou loučit.....za trpělivost při focení postojů a posedů štěňátek moc děkuji Nadě Markové.

Nové foto štěňátek Kary - čtyři týdny

22.05.2019
A už pořádně baštíme!

Máme nové foto štěňátek Kary, prospívají a začínají lumpačit. Už mají jména.

Všechna štěňátka od Karinky jsou zadaná, pokud máte zájem o naše štěňátko, můžete si ho rezervovat z tohoto spojení. Reisha je moc hodná a věříme, že bude stejně šikovná mamina, jako její máma Kara.

Štěňátka od Kary - fotečky

12.05.2019
Rosteme.Na fotce nám je deset dní.

Štěňátka od Kary prospívají a rostou. Kara je úžasná máma.

Kara má štěňátka!

27.04.2019
Všechna miminka

25.4. porodila Kara devět krásných štěňátek! Otcem je hrdý Godin z Lipových dolin - rodokmen štěňátek zde. Čtyři černobílí pejsci, (jeden s pálením), dvě černobílé fenečky, (jedna s jemným pálením) a tři hnědobílé fenečky (jedna s jemným pálením) se těší dobrému zdraví. 

Všechna štěňátka angl. špringrů od Mendy jsou ve svých nových domovech!

27.04.2019
Wendy - Sofie - na pelíšku ve svém novém domově.

Všechna štěňátka od Mendy jsou již ve svých nových domovech. I poslední volný pejsek našel svůj nový domov. Všichni mají skvělé páničky a budeme se těšit na fotky a zprávy od nich. 

Nové foto špringřích štěňat ve věku deseti týdnů.

09.04.2019
Woody - trpělivý pejsek

Špringří štěňátka pomalu odjíždí do světa. Odjela Wendy (Sofie), odjel Wondy a Westonek (Barney). Fenka Werra zůstává doma. Jeden z pejsků Werron, nebo Woody odjede po velikonocích ke své nové majitelce. Pro jednoho z nich hledáme stále nového majitele, u kterého pejsek najde vhodný domov.

Pokud máte zájem o posledního volného pejska, kontaktujte nás!!!

Nové foto špringřích štěňátek v sedmi týdnech.

17.03.2019
Werronka jsme v postoji nevyfotili...je to neposedný lumpík. V sedě to docela šlo.

Špřingřím štěňátkům bylo již sedm týdnů. Pokoušeli jsme je fotit v postoji, někdo to zvládl, někdo vůbec. Tak alespoň v sedě. Dva pejsci jsou ještě k zadání!!!

Nové foto štěňátek Mendy v pěti týdnech.

28.02.2019
Werron z Větrné paseky

Máme nové foto štěňátek špringrátek od Mendy. Dnes je jim pět týdnů. Už se začíná projevovat jejich povaha. Štěkají, vrčí, perou se, hrají si a lumpačí.

Ještě nabízíme dva černobílé pejsky! Máte zájem o pejska z tohoto spojení? Kontaktujte nás!!!
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)