Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Všechna jezevčičí štěňátka jsou v tuto chvíli ve svých nových domovech! Pokud se zadaří, příští štěňátka jezevčíků dlouhosrstých trpasličích/králičích plánujeme na únor 2025!
Změna plánu - štěňátka anglických špringršpanělů plánujeme na leden 2025!
Nabídka k zadání štěňátek border teriérů - pejska a fenečky, nar. 13.9.2024 ze spojení: Olympia Ostrý lovec x Charlie z Martinčina chovu, více info na telefonním čísle: 776312032

štěňata / puppies

Máme štěňátka anglických špringršpanělů!

27.07.2022
Ulrika - Nerunka je vzorná matka.

V Jindřichově Hradci 24.7. Ulrika (Nerunka) z Větrné paseky porodila krásných sedm štěňátek! Pět pejsků a dvě fenečky. Tři pejsci jsou černí s pálením, dva jsou černobílí, jedna fenečka je hnědobílá a jedna černobílá. Všichna jsou v pořádku a máma Nerunka také!

Máte zájem o štěňátko z tohoto spojení? Máme ještě volné dva pejsky a jednu fenečku!!!

Dnes byla u krycího pejska fenka ULRIKA.

25.05.2022
ULRIKA - Neruška byla dnes 25.5. úspěšně kryta.

Dnes byla úspěšně kryta fenka ULRIKA z Větrné paseky (Neruška) pejskem ENZO BLACK PEARL VEIL. Po tomto krásném, elegantním psovi jsme již štěňátka měli. Enzo měl štěňátka s Werrou - Beli a štěňátka jsou moc krásná a šikovná. Proto teď doufáme, že bude opět otcem. Štěňátka budou odchovávána v Jindřichově Hradci.

Přijímáme rezervace na toto zajímavé spojení!!! 

Foto štěňátek v sedmém týdnu a odjezdy do nových domovů, návštěva otce štěňat.

23.05.2022
Alvin

Máme foto štěňátek v sedmém týdnu, snažili jsme se o postoje a o posedovky. V tuto chvíli jsou již štěňátka ve svých nových domovech, ještě chvíli u nás čeká na odjezd Arietka. Noví páníčci jsou skvělí a naše mimina se mají dobře. Přijel nás navštívit otec štěňátek se svou majitelkou. Byl na ně očividně zvědavý a každé  "postupně" prozkoumal. Děkujeme za návštěvu, bylo to fajn. 

Foto štěňátek špringrátek v šesti až sedmi týdnech

04.05.2022
Abigail - Ebi se svou budocí kámoškou.

Utíká to velmi rychle a naše štěňátka už mají sedm týdnů. Máme foto v šesti týdnech až sedmi týdnech. Jsou to chlupaté kouličky, čilé, hravé, zdravé a je s nimi ta opravdová psina. Nové domovy už jsou pro všechna připraveny a příští týden pomalu začnou postupně odjíždět....

Foto štěňátek špringrátek ve stáří čtyř týdnů

20.04.2022
Alvin

Štěňátka se fotila ve věku čtyř týdnů, teď už je jim pět týdnů a jsou všechna kulatá, macatá, a jsou v pořádku.

Foto štěňátek špringrátek ve stáří 1,5 týdne

30.03.2022
Foto štěňátek špringrátek ve stáří 1,5 týdne

Štěňátka špringrátka jsou kouzelná, všem se daří dobře, mamina Werra-Beli se o ně dobře stará a má pro všechny dostatek mlíčka. 

Máme štěňátka anglických špringršpanělů!

26.03.2022
Foto štěňat stáří 1,5 týdne.

Werra porodila 15.3. šest krásných černobílých štěňátek. Dva pejsci a čtyři fenečky, z toho jedna s pálením, jsou v pořádku a maminka také. Štěňátka jsou zadaná!

Plánujeme vrh od feny ULRIKY z Větrné paseky, krycího pejska ještě upřesníme. Štěňátka budou odchovávána v Jinřichově Hradci. Pokud máte zájem o štěňátko od ULRIKY, napište nám, nebo zavolejte!!! 

Štěňátka v nových domovech, nová fotka otce štěňat.

03.05.2021
Zaira

Fotky některých štěňátek z nových domovů. Mají se skvěle! Máme novou fotku otce štěňátek - Enza - Endžika. Děkujeme všem za fotky!

Štěňátka špringršpanělů fotky a odjezdy do nových domovů.

14.04.2021
Zarek

Štěňátka špringršpanělů mají fotky v postoji v 7,5 týdnech a další fotky z jejich života do devíti týdnů doplníme co nejdříve....Některá již odjedla do nového domova. Uteklo to nějak moc rychle....Mají skvělé páníčky a budou se mít dobře.

Nové foto štěňátek anglických špringršpanělů.

15.03.2021
ZAREK

Štěňátkům je 4,5 týdne. Jsou to macatá, ňuňatá, miloučká miminka. Ale už se projevují, jako opravdové šelmy psovité. Když se plížím brzy ráno, abych je nevzbudila, ozve se vrrrr, haf, haf...to vrchní hlídač Zarek hlídá celou smečku! Před krmením se hlasitě nejvíc ozývá jak Zarek, tak Zayne! Někteří jsou vyrovnanější a vědí, že prostě přinesu krmení a nemusejí tak "křičet". Při hrách jsou akční všichni, štěkají, povrčávají. V každém případě jsou to již velké osobnosti teď.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)