Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Všechna jezevčičí štěňátka jsou v tuto chvíli ve svých nových domovech! Pokud se zadaří, příští štěňátka jezevčíků dlouhosrstých trpasličích/králičích plánujeme na únor 2025!
Změna plánu - štěňátka anglických špringršpanělů plánujeme na leden 2025!
Nabídka k zadání štěňátek border teriérů - pejska a fenečky, nar. 13.9.2024 ze spojení: Olympia Ostrý lovec x Charlie z Martinčina chovu, více info na telefonním čísle: 776312032

novinky / news

Hubert Ostrý lovec - nové foto

16.10.2011
Hubert je fešák a občas rád hrabe v hlíně....
Hubert Ostrý lovec (Bugi Ostrý lovec x Dar od Kudely) má nové foto. Je to neposedný lumpík, štěkálek a hlavně lovec! Páničci ho mají moc rádi a má se moc dobře.

Lucka, Bugi společné foto a jak roste Heduška?

30.09.2011
Ženský, sedět!
Naši bordíci jsou lumpové. Téměř třináctiletá Lucinka je pořád ve výborném zdravotním stavu, Bugi (Vera Ostrý lovec x Igor Lovec z Dračína) je téměř šestiletá dáma a Heduška(Bugi Ostrý lovec x Dar od Kudely)? To je bordík-lumpík. Bude jí osm měsíců, má skus nůžkový a kromě 2xM3 má všechny zoubky. Je to typická drobounká borderka, uštěkaná a ulízaná lumpice.

Verunka je již starší dáma, v červenci jí bylo devět let.

13.09.2011
Devitiletá VERA Ostrý lovec dělá společnost dětem.
Border teriérka VERA OSTRÝ LOVEC tráví své stáří v rodinném kruhu našeho syna. Dělá společnost dětem, chodí na procházky a občas něco dosleduje. Její psí kamarád a nový člen naší velké "psí rodiny" je americký stafordšírský teriér - YULEC z Mařenické fořtovny. Verunka mu dělá opatrovnici. Foto zatím Yulka nemáme, ale brzy doplníme. FREGATA Jopar (v.d., BZ I.c, BZH I.c, LZ I.c.)byla jeho předchůdkyně, která odešla do věčných lovišť v šestnácti letech. 

Návštěva Hery Ostrý lovec.

23.08.2011
Heruška drží holuba
Přijela se nám ukázat Hera Ostrý lovec (Bugi Ostrý lovec x Dar od Kudely). Je to šikulka a má moc milé páníky.

HEDY Ostrý LOVEC - 11.6. výstava Česká Kamenice

02.07.2011
Hedy se očí poznávat svět
11.6. jsem se vypravila do České Kamenice na srandamač výstavu, který uspořádal Český kynologický klub Česká Kamenice. Výstava byla určena pro veškeré pejsky určité i neurčité rasy. Veškerý výtěžek z výstavy šel na opuštěná zvířata v útulku v Ústí nad Labem. Díky všem organizátorům za skvělou akci!
Hedy Ostrý lovec (Bugi Ostrý lovec a Dar od Kudely) byla zapsána v katekorii štěňat (do 12. měsíců) a cupitala v kruhu mezi ovčáky, dobrmany a border kolií. Vypadala tam opravdu srandovně a tak se všem líbila, že tuto kategorii vyhrála! Dostala pohárek a kokardu. Všechny pamlsky jsme věnovali pejskům z útulku, kteří se též předváděli v kruhu. Byli krásní, čistí a vypadali spokojeně. Uměli se výborně chovat a nechali se v klidu prohlédnout. Byla s námi i parta špringrů, kteří se také nenechali zahanbit! Na Giulinka řada nevyšla, musela jsem jet domů za štěňátky. Heduš ještě na výstavě zůstala a šla v soutěži o nejhezčího pejska v plemeni a byla na pátém místě.

Bordeří holky Hedy, Hera a Hexa rostou.Nové foto Hubertíka.

31.05.2011
Bordeří holky Hedy, Hera a Hexa rostou.Nové foto Hubertíka.
Na Severu Čech je zajímavá caniszubterapeutická ordinace....podívejte se na to!

Dostali jsme nové foto Huberta - Zaka. Děkujeme majiteli!

Na Národní výstavě v Litoměřicích 21.5.2011 získala Gira Ostrý lovec (Vera Ostrý lovec x Dar od Kudely) ocenění velmi dobrá. Fotky budou později.

Malý bordeří sraz, nové stránky Febbie Ostrý lovec

12.04.2011
Očuchávání na uvítání...
2. dubna se konal malý bordeří sraz, kde se sešly naše fenky Heruška, Heduška a Hexička. Všechny fenečky se vyřádily a všechny paničky si to moc užily!

Chovná fenka Febbie Ostrý lovec má dva kluky jako buky a najdete je v odkazech pod novými stránkámi www.aurorabohemica.cz. Přejeme hodně pejskům i mamině hodně zdravíčka!

Eny Ostrý lovec - lovecky úspěšná fenečka!!!

03.04.2011
Eny lovec prasat!
Eny Ostrý lovec (Vera Ostrý lovec x Sub Terram Business to Business) je vynikající lovecká fenka. Dosledy a naháňky v zimě jsou pro ní hračkou. Její pánik je s ní velmi spokojen a my máme samozřejmě z toho velkou radost! Přejeme s Eny mnoho dalších loveckých zážitků!

Nová fenečka Hedy - výlet do bažiny s kamarády špringry!

28.03.2011
Rychle! Pojď taky do bažiny!
Hedy Ostrý lovec (Bugi Ostrý lovec x Dar od Kudely) je pěkná lumpice!
Chodí ven se svými velkými kamarády a vypravila se i do bažiny.
Jak se jí to a jejím kamarádům líbilo ukáže pár foteček.

Gira Ostrý lovec - úspěšná lovecká fenka!

09.02.2011
Gira Ostrý lovec - úspěšná lovecká fenka!
Gira Ostrý lovec (Vera Ostrý lovec x Dar od Kudely) je velice úspěšná lovecky vedená fenka. Výborně pracuje na naháňkách a její páníček je s ní velice spokojen. Má už také za sebou úspěšné dosledy. Tento rok jí čeká ještě výstava.
Děkujeme páníčkovi za fotky a info a přejeme mnoho dalších úspěchů s Giruškou!
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)