Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Reisha výsledek DKK, MVP Litoměřice Mendy a Niké, návštěva Sárinky, nové foto Scottyho, Portose a zprávy o Iranovi.

REISHA z Větrné paseky má výsledek testu DKK 0/0!!! To je skvělá zprávayes!

MVP Litoměřice 20.5. - Niké a Mendy získaly ocenění velmi dobrá, rozhodčí: Linda Voráriková (SK)

Navštívila nás Sárinka, je velmi milá a příjemná, má skvělou rodinu! Scotty roste jako z vody a vyrůstá v blízkosti svého dědečka Exyho a strýčka Ebonyho, dává jim zabrat!

Z Portose roste pořádný kus psa, přikládáme nové foto! Má skvělou paničku, která ho výborně vede!

Iran je naprosto skvělý záchranářský pes, společně s paničkou složil Mezinárodní vrcholovou sutinovou zkoušku RH-TB ve známce velmi dobře a splnili i podmínky pro možnost startu na Mistrovství světa záchranářských psů! Gratulujeme a přejeme hodně úspěchů!!!

Niké a Mendy Mezinárodní výstava Litoměřice 20.5.2017 Niké a Mendy Portos 14 měsíců. Portos začíná být krásně osrstěný - 14 měsíců. Portos jarní koupel. Scotty v postoji Scotty, Exy a Ebony. Iran záchranář. Závody Iran. Tak pojď, vylez! Opatrně Iránku! Jsme šikulové! Copak to po nás chtějí... Sárinka přijela na návštěvu, když byl u nás ještě Timmyšek těsně před odjezdem do nového domova.Ti dva si skvěle hráli. Jů, to je moje maminka Mendinka! Holky se skvěle uvítaly! Řádily spolu tak, že pak musely odpočívat na gauči...
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)