Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Nabízíme štěňátko jezevčíka dlouh. trpasličího/králičího - pejska ihned k odběru!!!
Do karty psů doplněn angl. špringršpaněl YORDAN z Větrné paseky - chovný pes v rodině
Máme špringří štěňátka! Štěňátka jsou všechna zadaná!

Novinky u border teriérů

Bordice Wanda Lovec z Dračína dělá už víc než měsíc společnost paní na vozíčku. Paní i Wandička jsou obě štastné a spokojené, což jsme si moc přáli.

Loučíme se zároveň s chovem border teriérů a jsme štastni, že jsme měli možnost takové úžasné plemeno poznávat hezkou řádku let. Já jsem měla možnost poznat při výcviku hodně dalších jedinců z různých chovatelských stanic a měla jsem s nimi nádherné zážitky. Od jemných mazlivých jedinců, až po tvrdé lovecké ďábly. A věřím, že ještě nějaké další poznám....

Nedávno jsme psali o 16,5 letém bordíkovi BORKOVI...dostali jsme zprávu, že 15.9. 22 již bohužel odešel do věčných psích lovišťza svou sestrou BUGINKOU. Další smutnou zprávu jsme dostali od majitelky CARDY Ostrého lovce, 5.12.22 také už začal běhat s ostatními pejsky ve věčných lovištích...díky všem majitelům za vzornou péči o naše bordíky. 

Naše milá bordička HEDY Ostrý lovec oslavila 10.1.2023 dvanáct let. Těší se výbornému zdraví, je to naše moc hodná fenečka. Buď s námi Heduš co nejdéle!!!

Heduš Ostrý lovecx Wandička dělá společnost paní na vozíčku. Wanda Wanda má spousta hraček, paní i Wanda jsou obě štastné. Carda Ostrý lovec. Narozen v roce 2006.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)