Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Máme špringří štěňátka! Volný je jeden pejsek!

Werra chovná fena, Xarro ZV,Uriana noseworková zkouška, Giulian s Hubertem ve škole v přírodě, Giulian, Nero, Mendy a Kerd v integrovaném centru. foto Fária.

Naše Werra (Beli, Píšťalka) se stala chovnou fenou. Plánujeme v prosinci její krytí - více plánovaný vrh. Vybraný krycí pes ENZO BLACK PEARL VEIL je dovezen z Ruska. Nám se líbí a hlavně také jeho lovecké vlastnosti. Víme, že je to nejen krásný pes, ale i moc hodný pes a velký dobrák. Je velmi dobře ovladatelný a lehce cvičitelný. Werra je velmi temperamentní lovecká fena a dobře se cvičí. Je velmi vnímavá a není paličatá jako její máma Mendycheeky. Letos jsme toho nemohli moc stihnout smiley, ale příští rok chceme doplnit výstavy i zkoušky.

Xarro složil klubové zkoušky vloh v I.ceně, 184 bodů, r. CACT - moc gratulujeme!

Uriana (Megie) složila se svou majitelkou noseworkovou zkoušku NW-Uz - lidské prostředí, základní stupeň. Gratulujeme!

Giulian byl i s Hubertem na začátku září ve škole v přírodě ukázat dětem, jak se nosí zvěř a že lovecký pes musí poslouchat. Děti byly nadšené a naši bafani také.

Fário má krásné nové fotky v novém domově, bohužel mu zemřel asi před pěti lety páníček, ale zůstal v rodině. Má plno psích kamarádů. Děkujeme majitelům za fotky.

Giulian, Nero, Mendy a Kerd vystupovali v integrovaném centru v Horní Poustevně, aby něco ukázali z loveckého výcviku. Nero, Kerd a kamarádi pointra Whiskey a jezevčice Ája ukázali i doggdancingové cviky. Potlesk byl odměnou za jejich vystoupení. Klienti si pejsky hladili a také si je povodili. Dalo nám to moc, udělat někomu radost.

Werra je chovná fena - výborná 1, ZV I. c., ZVVZ I.c., DKK A/A, DVO negativní, FUCO negativní. Příští rok snad toho stihneme víc... Xarro na klubových zkouškách v Brně. Xarro ZV - při disciplíně ochota na hlubokou vodu. Xarro je pyšný, že má zkoušky vloh. Uriana (Meggie) je velká šikula a její panička také. Krása! Uriana je krásná. Giuli předvádí dětem ve škole v přírodě ve Chřibské, jak se hledá a přináší zvěř. Giulian v zajetí dětí. Hubert v zajetí dětí...jen je vidět kus hřbetu! Radost dětí a zájem o lovecké pejsky nám udělal radost. Vyptávaly se na spoustu věcí. Fário se svými kamarády - třetí zezpoda. Fário a kámoši. Mám tě rád!!! Představení našich svěřenců v integrovaném centru v Horní Poustevně. Giulian hledal a přinesl atrapu srsnaté zvěře. Nero, Kerd a pointra Whiskey ukázali cviky doggdancingu. Společné foto. Naši psi tam ovšem nebyli sami...úžasná kobylka děla velkou společnost.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)