Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Výcvikové dny s jezevčicí Agnes, s wellšpringrou Izabelou a špringrem Lokim

Během léta a září probíhaly výcvikové dny s jezevčicí Agnes Callifox, která se připravovala na zkoušky vloh. Složila je úspěšně 26.9. při OMS Děčín v I. ceně, radost velká!

Wellšpringřice Izabelle z Ohrádek se připravovala na ZVVZ a všestranné zkoušky společně s naší Reishou. ZVVZ Izabela složila se svým majitelem a vůdcem 4.10. v I. ceně a zkoušky celkově vyhrála, to mi udělalo obrovskou radost! Bylo nám líto, že jsme nemohli startovat na všestranných zkouškách...Izabelka i Reisha byly obě dobře připravené, ale zkoušky byly zrušeny. Je však jasné, že zdraví všech je přednější. Tak snad příště!

V polovině září se přijel ukázat špringršpaněl Loki z Jindřichovských luk, jak na tom celkově je. Loki je mladý puberťák, který má ještě čas...až vyzraje, bude z něj velmi šikovný lovecký pes. Tak zase na jaře se všichni setkáme!

Izabelle z Ohrádek - vítězka ZVVZ Výcvik Agnes Callifox na zkoušky vloh. Agnes, koukej slídit, i když je horko! Agnes se snažila i v tom vedru. Už nebudu běhat...jo? Ízzy přináší kachnu při výcviku. Izzy Izabelle z Ohrádek vítězka ZVVZ se svým majitelem a vůdcem. Loki z Jindřichovských luk je kus psa, ale ještě má čas na zkoušky. Je to mladý puberťák, ale příští rok už to bude velmi šikovný lovecký pes.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)