Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Národní výstava v Mladé Boleslavi 15.8.Werra a Nero, zkoušky vloh Werra a výsledek DKK a DVO. Zkoušky složily Polly, Viola a Xanta

Národní výstava v Mladé Boleslavi 15.8. - Werra z Větrné paseky - mezitřída, výborná 1, Nero z Větrné paseky - třída pracovní - výborný 1. Werra - Beli se hůře předváděla, panu rozhodčímu Václavíkovi se velmi líbila, kdyby se dobře předvedla, dostala by i titul. Musíme se zlepšit a tu divoženku lépe předvádět. Za to Nero udělal velký pokrok, velmi pěkně se předvedl. Za to velký dík Nadě Markové.

Zkoušky vloh 5.9. OMS Jablonec n.N. -  Werra v I. ceně, 184 bodů a celkově je vyhrála. A máme již i výsledek DKK 0/0 a test na dědičné onemocnění očí - DVO ze dne 10.7., které provedl MVDr. Beránek v Pardubicích s výsledkem - prostý (tedy negativní).

Viola z Větrné paseky složila zkoušky vloh ve II. ceně a BZ ve II. ceně, 60 b. výsledek DKK 1/1

Polly z Větrné paseky (Dianka) složila barvářské zkoušky honičů při OMS Liberec 5.9. ve II. ceně, 169 bodů

Xanta z Větrné paseky (Endží)složila 23.5. zkoušky vloh v I. ceně, 168 bodů a zkoušky z vodní práce ve II. ceně.

Všem majitelům moc gratulujeme, děkujeme za zprávy a přejeme mnoho dalších úspěchů.

 

Werra - postoj v sedmnácti měsících, NVP výborná 1, ZV - I. cena, DKK 0/0, DVO 10.7.2020 negativní, FUCO negat. Že jsem měla radost s Belinky, to je asi vidět..! Kolegyně vůdkyně také udělali zkoušky v I. cenách a jeden vůdce bohužel odstoupil. Předvádění Werry-Belinky v kruhu. Nero z Větrné paseky- národní výstava výborný 1 - třída pracovní - foto ze srazu 2020 Viola z Větrné paseky - ZV II.c., BZ II., DKK 1/1 Violka je sympaťanda. Polly z Větrné paseky - Dianka - BZH II. cena. A diplom Foto Xanty z vodních prací nemáme, ale připojujeme foto s její malinkatou kamarádkou při získání I. cena za zkoušky vloh.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)