Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Nové foto Xarra, Xanny, Xanty, Xii, Westona, Ulaiky a Uriany, smutná zpráva o Xarovi a Yokovi.

Máme nové fotky našich špringrátek Xarra, Xanny, Xanty (Endží), Xii, Westona (Barny), Ulaiky (Mii) a Uriany (Meggie), která se zúčastní závodů v Noseworku.

Smutné zprávy přišly od majitelů Xara z Větrné paseky a Yoka z Větrné paseky, kteří odešli v únoru do věčných psích lovišť, je nám to moc líto.....Xaro k nám jezdil také několikrát na sraz, byl to skvělý všestranný chovný pes a Yoko byl úžasný a milý společník celé rodiny a pomocník svého pána.

Fotky Yoka nemáme.

Xarro je kus psa. Xarro rád nosí cokoliv... Xanny kámoška do nepohody Xanta (Endží) s Gloriou z Větrné paseky Xanny je také kus feny! Xia se svou kámoškou. Dáš mi pusu kámo? Xia Weston (Barny) a jeho první sníh. Weston (Barny) a jeho malý kamarád. Weston (Barny) ostříhaný - fešák! Ulaika (Mia) Ulaika (Mia) vyhlíží jaro. Ulaika se dočkala jara. Ulaika (Mia) má novou kámošku Mady. Uriana (Meggie)při závodech v Noseworku. Uriana (Meggie) našla "správný pach". Uriana (Meggie) - co to máš, ukaž, co jsi našla! Uriana (Meggie) a po závodech správný odpočinek! Uriana - Meggie. Xaro z Větrné paseky odešel do věčných psích lovišť.... Xaro na srazu v roce 2013 Xaro v záchranařské lanovce, fotí ho páníček. Xaro nese pernatou - sraz 2013
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)