Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Nabízíme štěňátko jezevčíka dlouh. trpasličího/králičího - pejska ihned k odběru!!!
Do karty psů doplněn angl. špringršpaněl YORDAN z Větrné paseky - chovný pes v rodině
Máme špringří štěňátka! Štěňátka jsou všechna zadaná!

Yordan český šampion, DOV Yordan a Barča, VIgo DKK a DLK, nové foto Artuše, nové foto Xanny, oslavy narozenin v lednu.

YORDAN z Větrné paseky -  se stal Českým šampionem krásy. 15.12. byl na vyšetření dědičných onemocnění očí (DOV) společně s Brand New Day Tamaam (Barčou) a oba jsou v pořádku.

VIGO z Větrné paseky - vyšetření DKK A/A a vyšetření  DLK (loketní klouby) výsledek 0/0. VIgo a Artuš jsou záchranářští parťáci. Děkujeme majitelce za nové fotky!

XANNY z Větrné paseky je "dáma Česká myslivosti", je to lovecká šikula.

V lednu jsme slavili narozeniny Hedušky Ostrý lovec (10.1.) - třinácté a 24.1. slavila Werra z Větrné paseky (Beli) páté narozeniny. Holky hodně zdraví!

Yordan - Yord, Yordin, Yordínek - Český šampion krásy, DOV 15.12.2023 je prosté Yordan český šampion, DOV Yordan a Barča, VIgo DKK a DLK, nové foto Artuše, nové foto Xanny, oslavy narozenin v lednu. Xanny s paničkou jsou dámy české myslivosti. Záchranářští psi Artuš a Vigo se svou paničkou na procházce. Pomáhají jí překonat období po těžké operaci. Vigo a Artušek. Artuš a Vigo.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)