Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Máme špringří štěňátka! Volný je jeden pejsek!

Přejeme všem krásné vánoce a štastný nový rok 2024!

Přejeme všem našim přátelům, známým a lidem dobré vůle krásné vánoční svátky a do nového roku 2024 pohodu, hodně lásky a hlavně hodně zdraví. Soucítíme s lidmi, kteří v této době mají velmi těžké období, přejeme jim klid na duši, silnou vůli žít dál a stálou lásku v srdci.

Děkujeme Vám za krásná přání a některá zde přikládáme.

Přejeme všem krásné vánoce a štastný nový rok 2024! Přáníčko od CHS Tammam, odkud pochází naše Barča - Brand New Day Tamaam. Hubert z Větrné paseky, Niké z Větrné paseky a Vigo Spodfinder. Xanta z Větrné paseky, Gloria z Větrné paseky a Eliška Vanda z Větrné paseky Scotty z Větrné paseky a Lordík. Uriana z Větrné paseky (Meggie) Pozdrav od majitelů, kteří měli Isoldu z Větrné paseky. Bordíci ze Slunného Kokonína Kamarádi jezevčíci Arieta z Větrné paseky posílá pozdrav z Německa. Dvě milující bytosti Anettka a Yordanka z Větrné paseky. Otec štěňátek "U Hříbečku" Puk Mirojan Bohemia a jeho kámoš Večerníček - Venda. Xanny z Větrné paseky Ája z Větrné paseky (Tami) a Dráček z Větrné paseky (Spot). V CHS Axally působí náš křepelák Jack z Větrné paseky. CHS z Jinřichovských luk, kde bydlí otec některých našich štěňátek Edvin. Capík z Větrné paseky se svým kočičím kamarádem. Pozdrav od majitelky Westona z Větrné paseky. Pozdrav od otce štěňátek "U Hříbečku" Bora z Polesí Cikhaje. Pozdrav od Ornellky z Větrné paseky a její kámošky Candy. Kamarádi z CHS od Jezera Milada. Egon a Dante u Hříbečku. Pozdrav od Polly z Větrné paseky. Orco Ostrý lovec (Mário) se svou rodinou. Přáníčko od majitelů Niké Ostrý lovec - Hyppinky. Přáníčko od majitelky naší Borůvky z Větrné paseky - Emičky (černá s pál. tygřice) Agigail z Větrné paseky - coby sněhová královna.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)