Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Máme špringří štěňátka! Volný je jeden pejsek!

Giulian narozeniny, nová fotka Xantose, Zaira na výstavě, Zuru canisterapeutický pes!

Náš milovaný GIULIÁNEK oslavil 15.listopadu čtrnácté narozeniny. Těší se výbornému zdraví, stále chodí na krátké procházky. Přejeme mu, ať je s námi co nejdéle a ať je stále tak zdravý jako teď! Jeho sestra GLORIA je také zdravá a stále chodí na lovy. Děkujeme majiteli za péči o ni a přejeme jí také stále zdravíčko!

XANTOS z Větrné paseky (Oggy) má novou fotku, je to kus psa.

ZAIRA z Větrné paseky (Czarcinka) - Klubová výstava Kolín 24.9. třída otevřená velmi dobrá, Mezinárodní výstava Praha a - velmi dobrá. Gratulujeme majitelce!

ZURU (Coudy) z Větrné paseky - získal osvědčení o absolvování povahových testů canisterapeutického psa, to je moc krásné a moc gratulujeme majitelce! 

Zaira (Czarcinka) výstava MVP Praha Letňany 9.12. - třída otevřená - velmi dobrá Giulian slavil čtrnácté narozeniny. Foto z jeho narozenin, kdy byl krásný listopad. Gloria se také těší výbornému zdraví, děkujeme majiteli za péči o ni. Xantos je společník celé rodiny. Paráda, máme radost! Zuru (Coudy) na srazu 2023 se svou majitelkou.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)