Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Pojizerská krajská výstava Mladá Boleslav a Mezinárodní výstava Litoměřice

Pojizerská krajská výstava 8.5.2015 Mladá Boleslav - rozhodčí MVDr. Josef Nosek

NERO z Větrné paseky - třída mladých, velmi dobrý 1

NAIKY z Větrné paseky - třída mladých, výborná 1, Vítěz třídy, Nejlepší mladý jedinec - BOJ

NIKÉ z Větrné paseky - třída mladých, výborná 2

MENDY z Větrné paseky - třída otevřená, výborná 1, Vítěz třídy, Krajský vítěz, Vítěz Mladé Boleslavi.

Na výstavě jsme jeli hlavně proto, aby se naši mladí Nero, Naiky a Niké rozkoukali po výstavním ruchu. Byl zde také vystaven křepelák LARGO z Větrné paseky, více v novinkách u křepeláků.

Mezinárodní výstava Litoměřice 23.5.2015 - na výstavu jsme "vyslali" naši nejlépe se předvádějící "omladinu" Niké, která byla ve třídě mladých oceněna - výborná 1, CAJC, BOJ, rozhodčí pan Václavík. Majitelce Kátě Kolářové moc gratulujeme! Předváděla jsem mamince jezevčici Laru z Chraštínského lesa v mezitřídě a ta získala výbornou 1, CAC, r.CACIB a maminka měla velkou radost a to je to nejdůležitější!

 

Naše výprava na Krajskou výstavu, Niké, Naiky, Mendy a Nero. Nero - velmi dobrý Nero je kus psa. Tak se ukaž fešáku! Naiky Naiky a Niké spolu ve třídě. Mendy tak ukaž, jak jsi krásná! Niké, Naiky, Mendy a Nero hezky v postojích. Krajská vítězka a Vítězka Mladé Boleslavi Mendy. Mezinárodní výstava Litoměřice 23.5.2015 - Niké z Větrné paseky, třída mladých - výborná 1, CAJC, BOJ Níké - MVP Litoměřice Jezevčice Lara z Chraštínského lesa - třída otevřená, výborná 1, CAC, r.CACIB
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)