Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Křepeláci CHira, Charína, Jack, Jerry, Jago, Pat - Klubová výstava, Krajská výstava, zkoušky

Klubová výstava 7.6. Přimda -

CHIRA z Větrné paseky - třída pracovní, Výborná 1, CAC, Klubový vítěz

Zkoušky - BZ I.c, BZH I.c, 10. - 11.5. OMS Děčín 

Jago z Větrné paseky - třída otevřená, výborný 1, r.CAC

PAT z Větrné paseky - třída veteránů, výborný 1

Krajská výstava Martiněvec -

CHARÍNA z Větrné paseky (Charlie) - Výborná 1, Vítěz třídy, Krajský vítěz, 3. místo FCI VIII. skupina

Zkoušky -

CHIRA z Větrné paseky, BZ III.c., BZH I.c, OMS Děčín 10.-11.5.

JACK z Větrné paseky - zkoušky vloh I. cena, 181 b., OMS Praha - východ, 10.5.

JERRY z Větrné paseky - zkoušky vloh I. cena 192 bodů, OMS Vyškov 17.5.

Všem majitelům našich křepeláků moc gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů! 

Chira z Větrné paseky - Klubová výstava Přimda 7.6. - výborná 1, CAC, Klubový vítěz Chira na klubové výstavě Kluboví vítězové Přimda 7.6. Ano Chiruško, jsi nejkrásnější! Křepeláci CHira, Charína, Jack, Jerry, Jago, Pat - Klubová výstava, Krajská výstava, zkoušky Boj o vítěze plemene. Chira z Větrné paseky a Chico Any-Bon. Kterápak to bude, ta klubová vítězka? Chiruška se svým majitelem a vůdcem. Charína z Větrné paseky - Krajská výstava Martiněvec, výborná 1, Vítěz třídy, Krajský vítěz Charína je krásná, mohutná fena. Charína třetí místo v soutěži skupin FCI. Otec našich štěňat od L (Lovka, Lessie, Lara, Lerry, Lexy, Largo) - Bax z Roubíčkovy lhoty - Klubová výstava, třída vítězů, výborný 2, r. CAC Jago z Větrné paseky- klubová výstava - třída otevřená - výborný 2, r. CAC Jago se předvádí. Jago na klubové výstavě v postoji. Jago - třída otevřená. Pat z Větrné paseky- třída veteránů, výborný 1 Patík v kruhu - je mu 11,5 let. Má spoustu šrámů od divočáků, prostě je stále v kondici. Jago při soutěži dítě a pes. Jago je krásný, mohutný pes. Křepeláci CHira, Charína, Jack, Jerry, Jago, Pat - Klubová výstava, Krajská výstava, zkoušky Jerry zkoušky vloh. Jerry zkoušky vloh. Jerry dostává diplom.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)