Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Výcvik loveckých psů - info pro rok 2024

CHS z Větrné paseky se zabývá výcvikem ostatních plemen loveckých psů ( jezevčíků, teriérů, honičů, slídičů a retrieverů). V současné době si můžete objednat individuální výcvik, kdy majitel psa za mnou dojíždí dle dohody a potřeby. Majitele učím, jak připravit psa na požadované zkoušky a jak správně pracovat se psem. Jaká úskalí ho mohou na zkouškách potkat a co všechno od něj očekávají rozhodčí na zkouškách. 

Cenu, termín výcviku a další informace Vám sdělím e-mailem (kadlemika@seznam.cz, nebo telefonicky 602813706).

Moje práce se opírá o letité zkušenosti se psy (40 let) o poznávání psů různých povah a nakonec i o celoživotní práci se svou smečkou. Ta mě naučila nejvíce a moji psi mě přivedli k této práci.

Můžete se podívat na fotogalerii psů, které jsem předváděla na různých typech zkoušek. Nejsou tam však z daleka všichni. Další zkušenosti nabírám i se setkání se psy, které hlídám - hlídání psů

 

 Ráda poznávám psí duše a když do nich nahlédnu, podle toho s nimi zacházím. Každé plemeno je něčím zajímavé, každý pejsek je osobnost.

 

Nebojte se, svěřte mi svého čtyřnohého přítele, můj život jsou hlavně psi a to především lovečtí. Foxík Nesty Golden retriever Rody. Křepelák Mort. Jack russel teriér Hardy. Křepelačka Lessie. Naše borderka Hedy a alpská braka Bety. Štýrský brakýř Bad. Slovenský kopov Azzy a další a další.... Bloodhound Carbo dosledoval kus černé zvěře. S karelským medvědím psem výcvik na barvě. Karelák musel zvládnout nejprve poslušnost. Tak a jdeme na zkoušky.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)