Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Novinky u angl. špringrů - Ariana, Ebony, Fário, Felicita, Giulian a Hubert

Konečně jsme tu.

Novinky u našich odchovanců. Všem majitelům pejsků moc blahopřejeme a přejeme mnoho dalších úspěchů!

1) Ariana  z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Picabo´s Blue Hope)

úspěšně složila ve dnec 14.-16.9.Memoriál Mileny Štěrbové ve III. ceně s počtem bodů 427 a byla oceněna za nejlepší pole! Je to již pátý pes z našeho chovu, nebo v našem majetku, který absolvoval úspěšně MMŠ (Edy Vezír Nk, Kingly Kim Darrem Canis ASS, Jenny z Větrné paseky ASS, Megi z Větrné paseky ASS a Ariana z Větrné paseky ASS) a podle stejného statutu jako MMŠ absolvoval MKVZ Argus z Větrné paseky a Jenny z Větrné paseky.

2) Ebony z Větrné paseky (Uliana z Větrné paseky x Acer of Klamar garden) - 13.-14.10. všestranné zkoušky v I. ceně s počtem bodů 468

3) Fário z Větrné paseky  (Rendy z VP x Rambo della Giuliana) - 13.10. lesní zkoušky III. cena, 350 b.

4) Felicita z Větrné paseky (Rendy x Rambo) 22.9., PZ III.c.

5) Giulian  (Borča x Rambo) a Hubert (Borča x Archie z Pískové doliny) se předvedli na krajské výstavě v Litoměřicích 6.10.

Giulian třída pracovní - výborný 2, Hubert třída mladých - výborný 2

Fárinek - šikula Nerozlučná dvojka Fárinek a jeho páníček na LZ. Fárinek na LZ mezi jezevčíky vyčníval. Ariana se startovacím číslem 7 na MMŠ. Majitel a vůdce pan Spaniel z Německa. Giulánek se předvádí. Giulian a Hubert na krajské výstavě v Litoměřicích. Hubertík - lumpík, ďáblík a hlavně hrozný lovec.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)