Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

novinky/news

Strana:

Nové foto jezevčice Ájy.

09.01.2017
Procházky za každého počasí musí být!

Jezevčice Ája z Větrné paseky je už velká a krásná slečna. Má se skvěle, moc děkujeme majitelce za zprávy a foto!

Nové foto jezevčic Ájy a Ajky.

21.11.2016
Ája - Tami je už velká slečna.

Naše jezevčí slečny Ája a Ajka z Větrné paseky rostou jako z vody. Ája (Tami) je rozvážnější a klidnější, ale za to Ajka je rarášek po mamince. Děkujeme moc majitelům za zaslání fotek!

Jezevčice WEGA má vybraného ženicha!

18.02.2016
Wega Gold Madeira - velmi dobrá, králičí ráz

WEGA Gold Madiera - chovná králičí fenečka má vybraného ženicha! Vybrali jsme na ni importovaného polského pejska Krise ze Sfory Cetkowanej - hnědého s pálením. Krise osobně známe, je to pejsek vynikající vyrovnané povahy, špičkového exteriéru a je velmi lovecky nadaný. V roce 2015 se stal Vítězem pracovního poháru KCHJ!!! Více v sekci plánované vrhy.

V brzké době očekáváme hárání Wegy a o krytí Krisem Vás budeme informovat. Pokud máte zájem o štěňátko, můžete si ho předem rezervovat!

Jezevčice WEGA je chovná!

03.02.2016
A už jste vybrali toho ženicha? Jsem zvědavá, co to bude za fešáka!!!

WEGA Gold Madeira je stala oficiálně chovnou králičí fenečkou! 8.1.2016 byla předvedena na Národní výstavě v Brně, kde získala v mezitřídě ocenění velmi dobrá. Zúčastnila se i bonitace, kterou prošla bez problémů. Děkujeme za pomoc chovatelce Olině Fajtové! Plánujeme krytí Wegy, krycího pejska teprve hledáme. Brzy bude vše upřesněno v sekci plánované vrhy.

Jezevčice WEGA - složila zkoušky BZ a BZH

13.11.2015
Společně s Wegou jsem také vedla německého brakýře Doxíka.

Naše jezevčice WEGA Gold Madeira složila o víkendu 31.10. - 1.11. BZ v I. ceně a BZH ve II. ceně. Je to úžasný stopař. Protože je hodně zvědavá, kus zvěře černé ověřovala na konci stopní dráhy jen krátce a byla zvědavá na stopy přenašečů. Je to prostě naše malá potvůrka - ale šikulička.

Jezevčice Wega oslavila první narozeniny, výlet za miminkem

08.07.2015
Wega jeden rok.

25.6. 2015 oslavila jezevčice WEGA Gold Madeira první narozeniny. Byla se mnou na babičkovské dovolené a užívala si výlet s ostatními pejsky - Bubuškem a Čertem. Čert je nalezenec slovenského kopova, dcera ho našla zabahněného v příkopu u silnice. Pejsek nemá ani čip ani tetování. Po dlouhém hledání majitele se nikdo neozval a tak Čert zůstal v naší rodině. Je to kopov se vším všudy, milý ale hlídací pes a pes hlavně lovecký. Podle všeho byl Čert využíván v lovecké praxi.

Jezevčice Wega - půlroční

31.01.2015
Weguška a sníh.

Wega Gold Madeira - jezevčice 25.1. slavila půl roku. Je to čiperná potvůrka.

Nové foto jezevčice Wegy.

16.11.2014
Weguše v lese.

Jezevčice Wega Gold Madeira má nové foto. Hezky prospívá, hezky zlobí a nenechá nic na pokoji. Nejraději sundavá věci, které visí....a nakopak se věší na kalhoty návštěv. Prostě se s ní nenudíme!

Nečekaný přírůstek do smečky!

16.10.2014
Wega dva měsíce.

Naše smečka se v srpnu rozrostla o neplánovaný přírůstek jezevčíka trpasličího/králičího dlouhosrstého. Tento dáreček jsem nečekala (mám už dost velkou smečku).Je to černá fenečka s pálením a teď už jsou jí necelé čtyři měsíce. Je to velká uličnice, čipera, vysoce temperamentní a je chytrá jako opice. Pochází z chovatelské stanice GOLD MADEIRA, kde jsou tito malí čiperové vedeni jako lovečtí pomocníci a jsou zároveň exteriérově na vysoké úrovni. 
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)