Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

novinky / news

Ebigeil - nové foto

14.12.2011
Ebinka - úspěšný rok 2011
CHČR Ebigeil z Větrné paseky - (Uliana z Větrné paseky x Acer of Klamar garden) má za sebou tento rok spoustu úspěchů. Dostali jsme její nové foto.

Navštívil nás Sokol z Větrné paseky - Artík

27.11.2011
Byl mrazivý den. Jinovatka krášlila stromy. Artíka na výletě doprovázel Giuliánek a Belinka.
Opět po roce se na nás přijela podívat Barborka se Sokolem z Větrné paseky (Karin z Větrné paseky x Race of Sun Darrem Canis) - Artíkem.
Na Artíkovi je vidět již neodvratné stáří. Stále je čiloučký, ale pohybuje se již pomaleji. Byl to den 17.11. a tak jsme tento svátek oslavili v lese  na krásném výletu. Fotky ještě nějaké budou...

Nové foto špringříků Huberta a Hudyho

21.11.2011
Hubert z Větrné paseky
Hubert a Hudy z Větrné paseky (Borča z Větrné paseky x Archie z Pískové doliny)jsou úžasně nadaní lovečtí pejsci.
Máme nové foto a páníčkům moc děkujem za poslání.

Giuliánek slavil narozeniny, Diana se stala chovnou fenou.

15.11.2011
Vy jste moje zlatička - Giuliánek a Diana
Giulian z Větrné paseky (Borča z Větrné paseky x Rambo della Giuliana) oslavil 15.11. druhé narozeniny. Přejeme mu hodně zdravíčka a psích lumpačin.
Diana z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Mompesson Thunder) se stala 7.11. oficielně chovnou fenou. Plánujeme její krytí, informace najdete v sekci štěňata.

Nové foto Greisy z Větrné paseky

08.11.2011
Greisynka obhlíží svůj rybníček.
Dostali jsme nové fotky Greisy z Větrné paseky (Borča z Větrné paseky x Rambo della Giuliana). Greisy je sympatická, mladá slečna, uličnice a vodařka se vším všudy.
Děkujeme majiteli za fotografie.

Argus - vítěz KPZ, složil KLZ, Exy - vítěz LZ, Ebony složil BZ, Giulian složil BZH.

30.10.2011
Pyšný Petr Pavlík se svým Arguskem - vítězm KPZ.
Argus z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Picabo´s Blue Hope)opět bodoval na zkouškách - složil a vyhrál KPZ 28.10. - I. cena, 222 bodů a získal titul CACT. Zkoušky probíhaly v OMS Nymburk. Další den pak složil KLZ ve II. ceně s počtem bodů 288. Byl jedinným slídičem, který se těchto zkoušek zúčastnil.
Majiteli gratulujeme!
Exy z Větrné paseky (Uliana z Větrné paseky x Acer of Klamar garden) uspěl dne 29.10. se svým majitelem a vůdcem na LZ v I. ceně s 319 body a stal se celkovým vítězem slídičů (OMS Karviná) a byl zároveň vyhlášen nejlepším psem na barvě.
Ebony z Větrné paseky jeho bratr uspěl 30.10. na BZ v I. ceně s počtem bodů 120.
Majiteli obou pejsků gratulujeme!
Giulian z Větrné paseky (Borča z Větrné paseky x Rambo della Giuliana) složil BZH v I. ceně s počtem bodů 244. Ani jsme nevěděli, že spolu půjdeme...ale v něděli ráno se uvolnilo místo. Giuliánek vše suverenně zvládl.




Diana z Větrné paseky - PZ, Argus BZ.

07.10.2011
Parta na PZ 8.10.
Naše Mompy-Diana z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Mompesson Thunder) šložila 8.10.podzimní zkoušky ve II. ceně s počtem bodů 226. Vedla jsem také Báru Libavské lesy (Argus z Větrné paseky x Vesna z Křížových alejí) také skončila ve II. ceně. Holkám se prostě v té zimě nechtělo hned do vody.
Argusek z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Picabo´s Blue Hope) si cvičně složil tatkéž 8.10. barvářské zkoušky v I. ceně s počtem bodů 114.

EBONY z Větrné paseky - Šampion Maďarska!!!

05.10.2011
EBONY z Větrné paseky - Šampion Maďarska!!!
Mezinárodní výstava v Maďarsku - Komárom
1.10. Ebony z Větrné paseky (Uliana z Větrné paseky x Acer of Klamar garden)
          Výborný 1, CAC, CACIB, BOB  - rozhodčí (IT)
2.10.   Výborný 1, CAC, CACIB - rozhodčí Jana Janek (SK)
Ebony díky tomuto ocenění získal ihned titul Šampion Maďarska!!!
Gratulujeme majiteli panu Kejdanovi! 


Argus složil Mezinárodní všestranné zkoušky, Ebony získal titul ICH!

30.09.2011
Štastný vůdce Arguska Petr Pavlík po dosledu srnčí zvěře.
Argus z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Picabo´s Blue Hope) složil se svým majitelem a vůdcem Petrem Pavlíkem ve dnech
17.-18.9.2011 Mezinárodní všestranné zkoušky v I. ceně, s titulem res. CACT a s počtem bodů 459. Zkoušky se konaly v Chebu.
Petře díky za předvedení Arguska, moc gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů!!!
EBONYMU z Větrné paseky (Uliana z Větrné paseky x Acer of Klamar garden)byl udělen titul INTERŠAMPION!!!
Gratulujeme majiteli panu Kejdanovi!

Borinečka odešla do věčných psích lovišt....

30.09.2011
Dne 13.9.2011 jsme se rozloučili s Borinečkou (Kingly Kim Darrem Canis). Honí se s ostatními pejsky ve věčných psích lovištích.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)