Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí! Přijímíme rezervace!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav - Mendy, Nero, Oriana a dcera Giuliana

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav 13.8., rozhodčí Beradze Luza (GEO) -

MENDY z Větrné paseky, třída pracovní - výborná 2, r. CAC

NERO z Větrné paseky, třída pracovní - velmi dobrý,

ORIANA z Větrné paseky, třída otevřená - výborná 2, res. CAC,

DINA Ester Cizera (dcera Giuliana), třída pracovní - výborná 1, CAC 

Gratulujeme majitelům!

 

Neronek a Mendička jsou velcí kámoši. Nero v kruhu. Nero je velmi obtížný na prědvádění, ale dělala jsem, co jsem mohla.... Třída pracovní psi. Neronek už na zahradě po výstavě. Mendy v pohybu Mendy v postoji na zahradě. Mendinka - něžné a milé stvořeníčko. Dina Ester Cizera v pohybu - výborná 1 , CAC - dcera Giuliana Oriana - mezitřída - výborná 2, r. CAC (Diana z Větrné paseky x Ingo od Stroupinského potoka)
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)