Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Giulian se stal otcem, otec našich špringrátek se pyšní titulem CHCŘ, Iran nové foto z dovolené, Marja složila ZV

Giulian z Větrné paseky se stal otcem šesti štěňátek! Štěňátka se narodila v chovatelské stanici Cizera, kde si můžete prohlénout foto štěňátek. 

Ingo od Stroupinského potoka - otec našich špringrátek - byl udělen titul Český šampion. Na mezinárodní výstavě v Praze 3.5. získal potřebný CAC a zároveň obdržel r. CACIB. Majitelů blahopřejeme!

Marja z Větrné paseky (Mompy) složila se svým pánem a vůdcem zkoušky vloh v I. ceně, s počtem bodů 182 při OMS Plzeň - město. Marja hlásí na stopě zvěře a získala známku 4. Gratulujeme majiteli a přejeme další úspěchy s Marjou - Mompy.

Iran z Větrné paseky, který je cvičen v záchranářské práci byl se svou rodinou na dovolené. Za krásné fotky děkujeme majitelům!

 

Záchranář Iran z Větrné paseky na dovolené ve Švýcarsku. Giulianovi potomci - matka Ester z Úpatí Džbánu - 2 pejsci a 4 holčičky Ingo od Stroupinského potoka CHČR, r.CACIB Nová fotka v postoji - Ingo od Stroupinského potoka - otec našich aktuálních štěňátek Panička se to zaslouženě užívá... Nevím, kde to jsem, ale asi hóóódně vysoko! Jedeme! Výstup z lanovky Jsem záchranář a tak se nebojím nikde. Že by mě i na dovolené čekala práce? A lanovkou vzhůru! S kámošem kontrolujeme, jestli se tu něco neděje. Jééé, to je krása, to jsem ještě neviděl! Páni, to je rozhled!
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)