Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

Bordíci Mik, Dandy a Chvojka - nové zprávy a fotky

Mik Ostrý lovec (Hany Ostrý lovec x Ari z Rozdílů) - oslavil 18.9.2013 osmnácté narozeniny!!! Potvrzuje dlouhověkost bordíků a nesmírnou vitalitu a zdraví! Majiteli děkujeme za fotky a hlavně za péči, kterou Mikovi dává!

Dandy Ostrý lovec - složil 12.10. BZ ve II. ceně s počtem bodů 99. a 19.10. LZ v I. ceně! Díky a blahopřání patří vůdci Zdeňkovi Bartákovi (vlastní borderku Chvalku Ostrý lovec)

Chvojka Ostrý lovec (Hedy Ostrý lovec x Gyr Korym Bohemia)- naše malé zlatíčko se má skvěle v nové rodině, děkujeme za fotky majitelům!

Mik osmnáctiletý Mik Ostrý lovec stále ještě se svým pánem chodí do lesa a pomáhá při lovu. Mikáček je obdivuhodný. Odpočinek je nutný... Mik je výborný lovecký pes s obrovskými životními zkušenostmi... Malá Chvojka (Anička) se jeví jako nebojácná a zvídavá. Chvojka (Anička) se svými páníčky - lovci. Anička s paničkami lovkyněmi. Bordík Dandy na nástupu LZ. Máme za sebou LZ - Dandík Závěr lesních zkoušek - oba pejsci jsou unaveni.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)