Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

HEDY Ostrý LOVEC - 11.6. výstava Česká Kamenice

11.6. jsem se vypravila do České Kamenice na srandamač výstavu, který uspořádal Český kynologický klub Česká Kamenice. Výstava byla určena pro veškeré pejsky určité i neurčité rasy. Veškerý výtěžek z výstavy šel na opuštěná zvířata v útulku v Ústí nad Labem. Díky všem organizátorům za skvělou akci!

Hedy Ostrý lovec (Bugi Ostrý lovec a Dar od Kudely) byla zapsána v katekorii štěňat (do 12. měsíců) a cupitala v kruhu mezi ovčáky, dobrmany a border kolií. Vypadala tam opravdu srandovně a tak se všem líbila, že tuto kategorii vyhrála! Dostala pohárek a kokardu. Všechny pamlsky jsme věnovali pejskům z útulku, kteří se též předváděli v kruhu. Byli krásní, čistí a vypadali spokojeně. Uměli se výborně chovat a nechali se v klidu prohlédnout. Byla s námi i parta špringrů, kteří se také nenechali zahanbit! Na Giulinka řada nevyšla, musela jsem jet domů za štěňátky. Heduš ještě na výstavě zůstala a šla v soutěži o nejhezčího pejska v plemeni a byla na pátém místě.

Hedy se očí poznávat svět Seznámení se štěňátkem dobrmana Heduš coby vítěžka kategorie štěňat do věku 12. měsíců na první stupínku! Parta špringříků, kteří také přišli podpořit opuštěná zvířatka - Ebigeil z Větrné paseky, Amazonetta Anima Tracoin,Aspidella Tracoin a náš Giuliánek.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)