Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých očekáváme ve druhé polovině května ! Capetka je březí!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

novinky/news

Strana:

Nová fotka jezevčíčka Capíka, Cipíska a Ajky

09.10.2020
Cipísek (Monty) z Větrné paseky pózuje.

Naši malí jezevčícci z Větrné paseky - Capík (Barnábášek) a Cipísek - Monty se má dobře, děkujeme majitelkám za jejich péči a za fotky!

Ajka se má také skvěle, díky majitelům za hezké fotky!

Nové zprávy o jezevčici Áje (Tami) a o vybraném ženichovi Capetky

06.08.2020
Narsilek - poslal kukuč pro Capetku! Prý je na ní už zvědavý!

Naše mini jezevčička Ája (Tami) se má moc dobře. Chodí do parku i do lesa. Jinak je to velký mazel a je zdravá. Taky byla týden ve psím hotelu a zároveň trošku psí školy neuškodilo. Děkujeme moc za zprávy a fotky majitelce!

Máme vybraného ženicha pro Capetku z Větrné paseky, sázíme na jistotu a tak krycí pejsek bude zkušený krycí pes a otec našeho vrhu B - Finarfin Silmaril of Elven Star.

 

Jezevčice králičí Capetka je chovná fenka! Nové fotky Capíka, Cipíska a Áji.

14.01.2020
Cápa, Čápa, Čapina, Čápě, Cápa, Čapička....zlobidlo všech zlobidel!

Králičí jezevčička CAPETKA z Větrné paseky se stala oficiálně chovnou fenečkou. Od Capetky plánujeme štěňátka cca na prosinec 2020. Dostali jsme pozdrav od Capíka - Barnabáška, od Cipíska - Montyho a od Áji - Tami. Děkujeme majitelům za fotky a zprávy o pejscích!

Králičí jezevčice Borůvka složila BZ.

27.11.2019
Vůdkyně Borůvky - Emičky vedla poprvé a byla moc spokojená s výkonem Emičky. Hlavně na barvě byla Emi špičková!!!

Borůvka z Větrné paseky - králičí jezevčice složila 2.11. barvářské zkoušky pod vedením své majitelky ve III. ceně s počtem bodů 61. Borůvka - Emička miluje svou vůdkyni a odložení se jí moc nelíbilo. Přesto je to úspěch a majitelce moc gratulujeme!

Capetka byla znovu na výstavě, nové foto Capíka.

27.09.2019
Capík je překrásný - tygrovaný pejsek.

Nedalo nám to a opět jsme vzali CAPETKU na výstavu. Tentokrát na Mezinárodní 24.8. do Mladé Boleslavi, kde ji posuzoval rozhodčí Paulo Lovaglio z Itálie. Opět byla v mezitřídě a opět získala ocenění velmi dobrá 1. Capetka má splněny podmínky pro chovnost.

Máme nové foto CAPÍKA - Barnábáška. Je krásný, má se výborně a moc děkujeme majitelce za nové fotky!

Capetka složila BZ a byla na výstavě.

17.07.2019
Capeta NVP velmi dobrá.

Naše malá jezevčice Capetka z Větrné paseky - Čápa, složila se mnou barvářské zkoušky 29.6. při OMS Děčín ve II. ceně. Je velmi temperamentní a tak se projevila i její zvědavost při odložení...nejlépe však jí baví pobarvená stopní dráha a to nezklamala. Zároveň jsem také předvedla na BZ v I. ceně Axe z Varů Karlových - malého musterlandského ohaře. Axík je úžasný, vylmi chytrý a vnímavý pes. A hned večer po zkouškách si pro něj přijel nadšený páníček.

Capetka získala na Národní výstavě v Mladé Boleslavi 13.7. od polského rozhodčího známku velmi dobrá a bonitací pro chovnost prošla bez ztráty kytičky. A je to králička, obvod hrudníku 27 cm. V tuto chvíli má podmínky pro chovnost splněny!

Jezevčice Capetka výlet na okukovací výstavu, výcvik.

02.06.2019
Pěkně se Čápo rozhlížej,brzy půjdeme taky na to!

Naše mini jezevčice Capetka z Větrné paseky, zvaná Čápa, byla na výstavě jen tak, rozhlížet se a otrkávat se. Taky je ve výcviku na zkoušky. V březnu již oslavila jeden rok. Výstava na ostro jí čeká v červenci a také bonitace do chovu, tak uvidíme, jak si ta naše temperamentní lumpice povede.

Capetka nové foto.

30.10.2018
Capetka, Cápa, Čápa, Čapinka...

Naše Capetka z Větrné paseky už přezubila a lumpačí s mámou Wegou. Je to šikula, temperamentní a velmi miloučká a krásná.

Jezevčice Borůvka - první úspěch na výstavě!

30.07.2018
Štastná majitelka Borůvky - Emmy.

Jezevčička Borůvka má za sebou první úspěch na výstavě - 10.6. na Klubové výstavě v Nepřevázce ve třídě mladých získala ocenění výborná 2 ze čtyř feneček a byla zařazena mezi fenky králičí (rozhdočí Frans Naassens (BE). A také prošla bonitací a tak má všechny předpoklady se stát chovnou fenečkou! Gratulujeme majitelce!

Borůvka a Brusinka - jezevčičky se mají dobře.

22.11.2017
Borůvka (Emmi)s Prašivkou jsou nerozlučné kamarádky.

Borůvka (Emmi) z Větrné paseky - naše jezevčička se má v novém domově výborně. Jak jsme již psali, má psí kamarádku - australskou honáckou fenečku. Holky zase trošku povyrostly, foto koncem září 2017. Brusinka odjela koncem září do svého nového domova a jmenuje se Miley. Má psí kamarády jezevčíky a má se dobře.

Plánujeme štěňátka jezevčíčků na cca jaro 2018. Krycího pejska máme vybraného, je to králičí krasavec černý s pálením - tygrovaný  importovaný z Německa. Pejska dobře známe a má skvělou povahu! Máte zájem o štěňátko z tohoto zajímavého spojení? Můžete si rezervovat už teď!
Strana:

Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)