Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

Sraz Větrňáků ve dnech 20.-22.7.2012

Naše stanice z Větrné paseky pořádala srazík odchovanců špringříků a i dalších psích kamarádů ve dnech 20.-22.7.2012 ve Velkém Šenově. Uskutečnili jsme malou výstavu, cvičili jsme přinášení zvěře, slídění, nahánění, barvy, pejsci zkusili i agiliťácký tunel a překážky a nakonec jsme byli na rozhledně. Podívejte se na foto.

Děkujeme všem za účast s pejsky, děkujeme za krásné fotografie Kamile, Kátě a Petrovi a za rok se zase sejdeme a pokud to zvládneme, bude to křepeloborderošpringří sraz!

Zleva Ebigeil z Větrné paseky, Acheron Ater Tracoin (Džejk) nahoře sedí Aspidela Abdita Tracoin (Rozárka) dole sedí Brazen Barathea Rockdale (Torry) a Xara z Větrné paseky (matka Džejka a Rozárky) Účastníci srazíku sobota 21.7. Malá výstava - nejhezčí pes srazu kokřík Janny. Předvádí se Acheron Ater Tracoin (Xara z Větrné paseky x Berberis of Klamar garden) výborný, BZ,BZH I.cena Předvádí se Aspidela Abdita Tracoin (Xara z Větrné paseky x Berberis of Klamar garden) Srazu i malé výstavy se zúčastnila naše Hedy Ostrý lovec, kterou si vzala na starost Kája od Pavlíků Tak kdo jde dál? Předvádí se Ebigeil z Větrné paseky (Uliana z Větrné paseky x Acer of Klamar garden)CHČR,CACIB,CAC,CAJC, ZVIII.c. Hubert z Větrné paseky (Borča z Větrné paseky x Archie z Pískové doliny) čeká, až na něj příjde řada A jdem na to, kachna a voda jsou připravené! Borča z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Picabo´s Blue Hope) přináší kachnu z rákosí. Hubert z Větrné paseky přináší kachnu z vody. I jezevčík Bars z Hustopečských rybníků se nenechal zahanbit a kachnu z vody vynesl! Acheron Ater Tracoin - Džejk krásně nese kachničku z vody. Naše Borča (Belinka) nese kachnu z vody. A Giulian z Větrné paseky (Rambo della Giuliana x Borča z Větrné paseky) vynáší kachnu z rybníka. Kokřík Jany odevzdává kachnu. Odpoledne nám přijeli ukázat práci při slídění i kamarádi s pointrem. Šikovná pointra. Malý odpočinek v trávě. A už jdeme na přinášení srstnaté - kokřík Jany Xara z Větrné paseky nese srstnatou. Belí hledej! Hledala jsem a našla jsem! Giuline hledej, třeba něco najdeš! Já jsem našel a přinesl jsem, neberte mi aportek! Zkoušeli jsme také barvy a Jany byl nadšený a svůj dosledovaný "kusů si nese všem hrdě ukázat. Giuliánek za piškot udělá všechno! Agiliťák Dyffin nám ukázal velký skok. Argus z Větrné paseky (Rendy z Větrné paseky x Picabo´s Blue Hope) zkouší skok přes překážku. Tak pojď Argusi, tunýlek! Argusek raději přinesl páníčkovi pernatou. Caisa Bohemia Jewellery - BZ,BZH,LZ,PZ - I. cena skáče agiliťáckou překážku. Caisa raději přináší paničce srstnatou zvěř. Agiliťáci Kamila s Ebigeil nám ukázují, jak to má vypadat. Naše parta v lese první den. Naše parta v lese druhý den (kam zas zmizel jezevčík se Simonou...?) Před rozhlednou... zase chybí jezevčík se Simonou (néééé já se fotit nebudu) Rozhledna Tanečnice nad Mikulášovicemi. Argusek získal nejlepší aportéra srstnaté a pernaté, Xara pak nejlepšího aportéra kachny. Každý vůdce se svým pejsek dostal pamětní listinu. A teď už ta slíbená odměna! Ještě pohled z vrcholu Tanečnice. Výhled směr na Německo Další výhled na Něměcko z Tanečnice.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)