Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

novinky / news

Bordice Hedy slavila v lednu narozeniny.

03.03.2024
Heduš foto březen 2024, stále si ráda hraje.

HEDY Ostrý lovec - naše poslední fenka plemene border teriér, slavila 10.1. třinácté narozeniny. Heduš se těší výbornému zdraví a přejeme jí, ať je s námi co nejdéle!

Nové fotky bordíků Kiry, Niké, Orca, Maiky a Navar složil zkoušky.

18.01.2024
Kiruška je sympatická lumpice.

Kira Ostrý lovec se má dobře. Je moc hodná a poslušná. Niké Ostrý lovec (Hyppinka) je součástí rodiny a společnice jak ve sportu, tak i na dovolených. Orco Ostrý lovec (Mário) má velkou rodinu. Maiky je šikula a jako každý bordík má ráda sníh. Děkujeme moc za fotky a za zprávy o pejskách!

Navar Ostrý lovec se svým pánikem složil BZ ve II. ceně 14.10- a BZH 15.10. ve II. ceně a dostal za hlasitost u kusu 4 body navíc. Gratulujeme majiteli!

Bordíci Ostří lovci - Navar, Olympia - zkoušky, Orco foto

09.09.2023
Navar (Kvído) hlídá po LZ zbraně.

NAVAR Ostrý lovec (Kvído)- LZ I.c, 224 b., OMS Litoměřice 20.8.

OLYMPIA Ostrý lovec (Sisi) - ZN 84 b., čas 11 vteřin, OMS Jičín 17.6., speciální výstava BRT Tvarožná Lhota- 11.6. velmi dobrá, foto a pozdrav od moře

ORCO Ostrý lovec (Mário) posílá pozdrav z Jelsy (ostrov Hvar) JE úžasném, jak se našim bordíkům věnujete, moc děkujeme za zprávy a gratulujeme vůdcům za úspěšné předvedení na zkouškách! 

Přijímáme i smutné zprávy - FRIXÍ Ostrý lovec odešla do věčných psích lovišť 17.2.2023....je nám to moc líto.

Novinky u border teriérů

14.01.2023
Heduš Ostrý lovecx

Bordice Wanda Lovec z Dračína dělá už víc než měsíc společnost paní na vozíčku. Paní i Wandička jsou obě štastné a spokojené, což jsme si moc přáli.

Loučíme se zároveň s chovem border teriérů a jsme štastni, že jsme měli možnost takové úžasné plemeno poznávat hezkou řádku let. Já jsem měla možnost poznat při výcviku hodně dalších jedinců z různých chovatelských stanic a měla jsem s nimi nádherné zážitky. Od jemných mazlivých jedinců, až po tvrdé lovecké ďábly. A věřím, že ještě nějaké další poznám....

Nedávno jsme psali o 16,5 letém bordíkovi BORKOVI...dostali jsme zprávu, že 15.9. 22 již bohužel odešel do věčných psích lovišťza svou sestrou BUGINKOU. Další smutnou zprávu jsme dostali od majitelky CARDY Ostrého lovce, 5.12.22 také už začal běhat s ostatními pejsky ve věčných lovištích...díky všem majitelům za vzornou péči o naše bordíky. 

Naše milá bordička HEDY Ostrý lovec oslavila 10.1.2023 dvanáct let. Těší se výbornému zdraví, je to naše moc hodná fenečka. Buď s námi Heduš co nejdéle!!!

Bordíci Borek, Orco, Orin, Ornella, Olympia, Mia a Gira Ostří lovci - nové fotky, zpráva o chovu bordíků.

14.07.2022
Ornellka vytrimovaná

Naši bordíci se mají skvěle, děkujeme za zprávy a fotky od majitelů! Jsme vždy rádi, že se nám ozvete!

Děkujeme za vzornou péči o Borka, je mu úžasných 16,5 roku.

Ještě upozorňujeme, že bohužel už nebudeme odchovávat štěňátka border teriérů, je nám to líto. 

Bordice Wanda byla u krycího pejska!

29.03.2022
Chester Beni Ketinela

Border teriérka WANDA byla 26.3. u krycího pejska Chestíka a vše dopadlo, jak má být. Budeme tedy doufat, že za tři týdny uvidíme na sonu malé kuličky. Příjímáme rezervace ještě na pejska!

Hedy oslavila jedenácté narozeniny! Nové foto bordíků Ornellky, Chvojky, Kora chovná fena a její dcera, Navar složil ZV

23.01.2022
Ornellka Ostrý lovec

Naše Heduš oslavila 10.1. jedenáct let. Přejeme jí hodně elánu a zdravíčka!

Zprávy o bordíkách, Ornellka je fešanda, Chvojka je velký lovec a Kora se stala chovnou fenkou a má krásnou dcerku!

Navar - Kvído, složil ZV při OMS Litoměřice 21.8. v I. ceně, 192 bodů, hlasitost za 4. Gratulujeme majiteli! 

Děkujeme moc za Vaše fotky a zprávy!

Border teriérka Wanda byla u krycího pejska! A další zpráva, že zabřezla.

12.05.2021
Wandice lumpice.

Bordice Wanda Lovec z Dračína byla dne 6.5. u krycího pejska. CHester Beni Ketinela se projevil jako mladý rychlý gentleman a vše dopadlo v pořádku. Když všechno dobře dopadne, budeme čekat narození štěňátek začátkem července.

V tuto chvíli rezervace na štěňátka nepřijímáme!

 

25.5. sono potvrdilo březost Wandičky!

Bordík Carda oslavil 15 let, bordík Clay smutná zpráva, nové foto Niké (Hippy), Nessie (Scotty) a Nestora (Smyka)

15.03.2021
Clay Ostrý lovec

Bordík CARDA Ostrý lovec oslavil 19.2. patnácté narozeniny. Jak ho má jeho majitelká ráda, si můžete přečíst zde. Přejeme hodně zdravíčka!

Bohužel pejsek CLAY Ostrý lovec se svých patnáctých narozenin nedožil...je nám to líto....odešel do věčných psích lovišť v lednu 2021. Byl věrným společníkem a velká osobnost.

NIKÉ (Hyppi) Ostrý lovec slavila 4.3. své první narozeniny. Moc děkujeme majitelce za krásné fotky. Přejeme Hyppince hodně a hodně krásných let v této skvělé rodině

NESSIE (Scotty) Ostrý lovec je velmi podobná mámě Wandě. Děkujeme majitelce za fotky!

NESTOR (Smyk) je zarostlý po mrazivé zimě, ale už na něj čeká trimování. Ale i tak je roztomilý chlupatec. Všem našim bordíkům přejem k těm prvním narozeninám hodně zdraví a psích lumpačin!

Bugi slaví 15 let, Hedy slaví 10 let, nové fotky bordíků Dandyho, Irisky, Jackie, Jessiky, Jessie, Keryho, Kiry, Kory, Lesky a Nestora.

14.01.2021
Bugi Ostrý lovec patnáct let- už zase ťape po svých.

Bugi Ostrý lovec slavila 1.1. patnácté narozeniny. Je po mrtvičce, ale je dobře zaléčena a zase už hezky chodí. 10.1. slavila desáté narozeniny její dcera Hedy Ostrý lovec. Heduška je zdravá a užívá si hrátky s Wandou. Bugince i Hedušce přejeme hodně zdravíčka! Dostali jsme přáníčka a nové fotky našich odchovanců bordíků. Za všechny moc děkujeme a moc nás těší, že se všichni o naše bordíky výborně staráte a dopřáváte jim hodně aktivity. Jsou to Dandy, Iris, Jackie, Jessika, Jessie, Kery, Kira, Kora, Leska a Nestor. Dostali jsme i krásná přáníčka k vánocům a k novému roku, která jsme zařadili k ostatním k novinkám u špringrů ze dne 1.1.2021.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)