Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

novinky / news

Border teriérka WANDA - čtyři měsíce.

03.11.2016
WAnda je pěkná fousatice! Zatím Wanda chvíli není v klidu a velmi špatně se fotí v postoji. A tak se fotí zatím v náručí...

Naše border teriérka WANDA Lovec z Dračína je již čtyřměsíční. Je velmi poslušná a přitom temperamentní ďáblice. Máme z ní radost. 

Jerry Ostrý lovec složil zkoušky BZ a BZH!

18.10.2016
Jerry Ostrý lovec a celá úspěšná skupina na BZH 17.10. "na Lovoši".

JERRY Ostrý lovec složil zkoušky při OMS Litoměřice 15.-16.10. - BZ I.cena 72b., BZH I.cena 176 b.

Moc gratulujeme šikovnému vůdci! A pejsek je určitě taky moc šikovný!

Nové foto bordíků Keryho, Kima Kiry.

15.10.2016
Kery Ostrý lovec.

Bordeří štěňata Kery, Kim a Kira Ostrý lovec se mají dobře, což je vidět i na fotkách. Za zprávy a fotky moc děkujeme majitelům a těšíme se na další!

JACKIE Ostrý lovec složila PZ!

14.10.2016
Jackie Ostrý lovec.

Bordice JACKIE Ostrý lovec zvládla se svou majitelkou a vůdkyní podzimní zkoušky v I. ceně 20.8.! Moc gratulujeme a přejeme další úspěchy!

Nová členka smečky - bordice Wanda.

21.09.2016
Wanda 2 - 3 týdny

Naši bordeří smečku rozšířila nová posila - fenečka WANDA Lovec z Dračína, zbarvení blue-tan. CHS ze které pochází, začala chovat border teriéry přímo na našich odchovech, konkrétně to byla fenka MIRA Ostrý lovec a pak NELLY Ostrý lovec, která je prapraprababičkou naší Wandy. Přání mít fenečku blue-tan, na kterou jsme dlouho čekali, se spnilo. Wanda se zatím jeví jako mazlivá, vrozeně poslušná a přitom pěkná ďáblice! Prostě typická bordice se skvělou povahou. 

Vera Ostrý lovec slavila narozeniny

19.08.2016
Verunka čtrnáct let.

26.7. border teriérka VERA Ostrý lovec oslavila čtrnácté narozeniny! Přejeme jí hodně zdravíčka!

Nové foto bordíků Krise, Kiry, Kory, Keryho a Jackie.

10.07.2016
Kris (Buddy) se svými kamarády.

Kris (Buddy), Kira, Kora, Kery  a Jackie Ostrý lovec se mají v nových domovech dobře. Děkujeme moc majitelům za zprávy a fotky!

Bordík Jerry uspěl na zkouškách vloh.

10.05.2016
Nástup a jdeme na to.

JERRY Ostrý lovec složil 7.5. zkoušky vloh při OMS Litoměřice v I. ceně s počtem bodů 188. Hlasitost prokázal na stopě za 4. Majiteli moc gratulujeme a moc děkujeme za fotky!

Bordice Frixí a ženich Wegy jako modelové!

22.03.2016
Frixí Ostrý lovec a Kris ze Sfory Cetkowanej předvádějí reflexní vestičky - Samohyl.cz

Naše bordice Frixí Ostrý lovec a ženich Wegy Kris ze Sfory Cetkowanej předvádějí krásné reflexní vestičky, aby pejskové byli dobře vidět i za tmy a byli tak v bezpečí! 

Nové foto bordice Eny a Jessiky.

04.03.2016
Eny a Jessika Ostrý lovec

Fenečky Eny a Jessika Ostrý lovec jsou po trimování, jak jim to sluší, se můžete podívat.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)