Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Když všechno dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka angl. špringršpanělů na konci dubna!!!

štěňata / puppies

Volná černobílá fenka po našem Nerovi a Akině z Niveckého dvora!!!

02.11.2022
Matka - Akina z NIveckého dvora

Chovatelská stanice KEMADA nabízí volnou černobílou fenečku po našem NEROVI z Větrné paseky a Akině z NIveckého dvora!! Ve vrhu jsou fenečky dvě, jedna zůstává doma a jedna je volná!!! CHS hledá páníčka, u kterého se bude mít dobře, pokud bude fenečka vedená lovecky, nebo bude chodit po výstavách, nebo bude provozovat nějaký sport, bude to jenom třešnička na dortu.

Máte zájem? Volejte pana Adámka na čísle telefonu: 775350708!! Fenečky se jmenují Abby a Alma. 

Špringřím štěňátkům byly tři měsíce.

01.11.2022
Bard - byl chvili s námi doma a pak odjel na dalekou cestu do nového domova. Naše vnučka je velkou nadějí pro jakkékoliv chovatelství a lásku ke zvířatům.

Našim špringrátkům byly už tři měsíce. V nových domovech se mají skvěle. Majitelka Ulriky - matka vrhu - děkovala, že si mohla užít tak krásné dobrodružství, jako je odchov štěňátek! Má pravdu je to dobrodružství!!! A my jí děkujeme za úžasnou péči o miminka a matku Ulriku - Nerunku!

Štěňata anglických špringršpanělů, fotky - máme volného posledního pejska BENÍČKA!!!

22.09.2022
BASKY - šest a půl týdne

Naše špřingří štěňátka odcházejí do nových domovů, mají skvělé páníčky!!! Máme fotky v šesti a půl týdne a starší.

Máme posledního volného černobílého pejska BENA! Beník je moc hodný a šikovný pejsek a je v hodný jak pro myslivost, tak jako společník pro rodinu s dětmi. Máte zájem o BENÍČKA? Zavolejte nám, nebo napište!

Nové fotky štěňátek téměř ve čtyřech týdnech.

20.08.2022
Bard

Špringří štěňátka mají nové fotky, jsou kouzelná, pěkně se už hlasitě ozývají, jsou to zvědaví šikulové! Stále máme dva volné šikovné pejsky! Chcete štěňátko z tohoto spojení? Napište nám, nebo zavolejte! 

Štěňátka angl. špringrů - nové foto, máme ještě dva volné pejsky!!! Odchov v Jindřichově Hradci.

08.08.2022
Bonny hnědobílá, Bella, Ben, Bolt, Bard, Barnie a Bella se mají k světu.

Štěňátka se mají skvěle, Ulrika (Nerunka) se projevila jako skvělá matka. Všechna jsou pěkňoučká a prospívají.

Pokud máte zájem o štěňátko z tohoto spojení, napište nám, nebo zavolejte! Máme ještě volné dva pejsky!!!

Máme štěňátka anglických špringršpanělů!

27.07.2022
Ulrika - Nerunka je vzorná matka.

V Jindřichově Hradci 24.7. Ulrika (Nerunka) z Větrné paseky porodila krásných sedm štěňátek! Pět pejsků a dvě fenečky. Tři pejsci jsou černí s pálením, dva jsou černobílí, jedna fenečka je hnědobílá a jedna černobílá. Všichna jsou v pořádku a máma Nerunka také!

Máte zájem o štěňátko z tohoto spojení? Máme ještě volné dva pejsky a jednu fenečku!!!

Dnes byla u krycího pejska fenka ULRIKA.

25.05.2022
ULRIKA - Neruška byla dnes 25.5. úspěšně kryta.

Dnes byla úspěšně kryta fenka ULRIKA z Větrné paseky (Neruška) pejskem ENZO BLACK PEARL VEIL. Po tomto krásném, elegantním psovi jsme již štěňátka měli. Enzo měl štěňátka s Werrou - Beli a štěňátka jsou moc krásná a šikovná. Proto teď doufáme, že bude opět otcem. Štěňátka budou odchovávána v Jindřichově Hradci.

Přijímáme rezervace na toto zajímavé spojení!!! 

Foto štěňátek v sedmém týdnu a odjezdy do nových domovů, návštěva otce štěňat.

23.05.2022
Alvin

Máme foto štěňátek v sedmém týdnu, snažili jsme se o postoje a o posedovky. V tuto chvíli jsou již štěňátka ve svých nových domovech, ještě chvíli u nás čeká na odjezd Arietka. Noví páníčci jsou skvělí a naše mimina se mají dobře. Přijel nás navštívit otec štěňátek se svou majitelkou. Byl na ně očividně zvědavý a každé  "postupně" prozkoumal. Děkujeme za návštěvu, bylo to fajn. 

Foto štěňátek špringrátek v šesti až sedmi týdnech

04.05.2022
Abigail - Ebi se svou budocí kámoškou.

Utíká to velmi rychle a naše štěňátka už mají sedm týdnů. Máme foto v šesti týdnech až sedmi týdnech. Jsou to chlupaté kouličky, čilé, hravé, zdravé a je s nimi ta opravdová psina. Nové domovy už jsou pro všechna připraveny a příští týden pomalu začnou postupně odjíždět....

Foto štěňátek špringrátek ve stáří čtyř týdnů

20.04.2022
Alvin

Štěňátka se fotila ve věku čtyř týdnů, teď už je jim pět týdnů a jsou všechna kulatá, macatá, a jsou v pořádku.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)