Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Když všechno dobře dopadne, štěňátka jezevčíků trpasličích-králičích dlouhosrstých budeme očekávat ve druhé polovině května !!!
Štěňátka angl. špringršpanělů očekáváme cca 25. dubna!!! Werra - Belinka je březí!!! Přijímáme rezervace!!!

štěňata / puppies

Mendy je březí!

01.03.2018
Mendy je březí!

Všem našim zájemcům o štěňátka sdělujeme, že MENDY z Větrné paseky je březí! Dnes jsme byli na sonografickém vyšetření. Těšíme se na Větrňáky - Hubertomenďáky!

Špringra Kara je březí!

21.02.2018
Kara je hlavně lovecká fena.

Všem zájemcům o naše špringří štěňátka, sdělujeme, že Kara je březí! Včera sonografické vyšeření potvrdilo březost Kary!!! Štěňátka z tohoto spojení očekáváme na přelomu března a dubna.

MENDY byla za krycím pejskem!

08.02.2018
Hubert a Mendy.

Mendy nám trošku změnila plány, protože se obtížněji kryje, NERO coby začátečník v krytí Mendy nepřesvědčil o svých samčích kvalitách a předal "žezlo" zkušenějšímu krycímu psovi HUBERTOVI. HUBERT po chvíli MENDY přesvědčil, že si ví rady  i s ní a tak věříme, že všechno dobře dopadne a budeme očekávat štěňátka kolem 8.4. Věříme, že NERONKOVI přijede nějaká "rošťanda" na námluvy a NERO ji přesvědčí o svém šarmu.

Pokud máte zájem o štěňátko z tohoto spojení, příjímáme rezervace!

Kara jela za krycím pejskem!

30.01.2018
Tinny je velký fešák a sympaťák!

28.1. Kara jela za krycím pejskem Great Gabe Rockdale (Tinnym). Tinny ihned očaroval Karu svým šarmem, krásnou a elegancí a vše proběhlo, jak má být.

Když vše dobře dopadne, budeme očekávat štěňátka z tohoto spojení na přelomu března a dubna. Příjímáme rezervace!

Špringřík Timmy foto od 5 - 9 týdnů.

31.05.2017
Timmy 5 týdnů.

Náš jedináček je již v novém domově. Přikládáme foto od pátého týdne do devátého týdne věku Timmyho. Je velmi aktivní, chytrý, učenlivý. V novém domově se rychle adaptoval a má psího kámoše. Přejeme mu štastný psí život!

Špringřík Timmy - čtyři týdny

19.04.2017
Timmy slavil o velikonocích čtyři týdny.

Jedináček Timmy je už velký chlapák. Jsou mu čtyři týdny!

Nové foto štěňátka Timmyho - tři týdny

11.04.2017
Nové foto štěňátka Timmyho - tři týdny

Náš jedináček Timmy prospívá, je to macíček a jsou mu tři týdny. 

Foto špringřího pejska - 2 týdny

04.04.2017
Náš malý jedináček.

Našemu špringřímu štěňátku byly dva týdny. Je to kluk, jak buk. Mamina se o něj pečlivě stará. Má jméno TIMMY a je zadaný.

Štěňátko špringří jedináček je na světě!

21.03.2017
Malý Bauník první den.

20.3. se narodil očekávaný špringří jedináček! Mamina Kara i krásný hnědobílý pejsek jsou v pořádku! Říkáme mu Malý Bauník - po tatínkovi (Winterwater Creek´s Daredevil)

Kara je březí, budeme mít jedináčka!

07.03.2017

S Karou jsem byli na sonu 10. 2., kdy paní veterinářka našla jedno štěňátko. Na dalším kontrolním sonu jsme byli 1.3., kde bylo potvrzeno, že Kara opravdu bude mít jedináčka! Kaře i štěňátku držíme palce, aby vše dobře dopadlo.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)